5.9 C
Ljubljana
četrtek, 30 marca, 2023

Čez vikend ukradli katalizator iz avtomobila

Piše: C. R.

V Kranju je storilec iz prikolice odtujil platišči s pnevmatikami.

Neznanci so med vikendom iz avtomobila parkiranega pred trgovskim centrom na Otoški cesti v Novem mestu ukradli katalizator. Lastnika clia je tatvino opazil popoldne in dogodek prijavil policiji.V kraju Leskovec pri Podborštu so v ponedeljek dopoldne neznanci vlomili v hišo v času, ko so bili lastniki odsotni. Pregledali so prostore a po prvih ugotovitvah niso nič odnesli. Kljub temu so z vlomom naredili za nekaj sto evrov škode.Na Vavpotičevi v Novem mesto so neznanci iz nedelje na ponedeljek razbili steklo parkiranega avtomobila in pregledali notranjost. Odnesli niso nič lastnik pa ima za okoli tristo evrov škode.

Neznani storilec je v okolici Pirana vlomil v kontejner na delovišču iz katerega je ukradel večjo količino električnih vodnikov in drugega električnega materiala. Z dejanjem je podjetje iz Ljubljane oškodovano za približno 11.000 eur.V Spodnjih Škofijah je neznani storilec z osebnega avtomobila Citroen Berlingo ukradel obe registrski tablici KPCA-309.

Danes, 1. februarja zjutraj je bila Policija obveščena o tatvini dveh nakladalnih ramp na območju Stare Gore pri Novi Gorici. Po prvih zbranih podatkih je neznani storilec v času od včerajšnjega popoldneva do današnje prijave kaznivega dejanja Policiji z gradbišča ukradel dve aluminijasti nakladalni rampi vredni okoli tisoč evrov. O kaznivem dejanju so obvestili pristojne pravosodne organe. Policisti PP Nova Gorica bodo po zaključku preiskave podali kazensko ovadbo na Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Vir: Policija

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine