-2.4 C
Ljubljana
sobota, 28 januarja, 2023

Brez vozniške in registracije poškodoval sebe in sopotnika!

Piše: Kronika24ur.si

Danes, okoli 5.30 se je na Savski cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in kolesar.

Do prometne nesreče je prišlo, ker voznik v krožišču odvzel prednost kolesarju Pri tem se je kolesar lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Včeraj, okoli 16.30 se je na Poljanskem nasipu v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen voznik mopeda, ki je na vozilu prevažal še potnika. Zaradi nepravilne stani vožnje sta z mopedom padla in se oba lažje telesno poškodovala. V postopku je bilo ugotovljeno da je vozilo neregistrirano, voznik pa nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Nekaj čez 5. uro zjutraj sta se v prometni nesreči v Spodnjem Doliču poškodovali dve osebi. Prometno nesrečo je povzročila voznica osebnega vozila, ki je zaradi izsiljevanja prednosti trčila v voznika osebnega vozila. Oba voznika sta se v trčenju lažje poškodovala.

Okoli 16. ure smo v Dolu pod Gojko obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in voznik kros motorja. Slednji se je v trčenju lažje poškodoval. Okoliščine prometne nesreče še preverjamo.

Nekaj pred 17. uro smo prometno nesrečo z lažjimi poškodbami obravnavali še v Žalcu, kjer je voznica osebnega vozila izsilila prednost kolesarju in trčila vanj. Kolesar se je v trčenju lažje poškodoval.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine