23.9 C
Ljubljana
nedelja, 13 junija, 2021

Bistriški policisti posegli v množično kršitev javnega reda in miru; trije pridržani

Policisti Policijske uprave Maribor so v času od 7. ure 30. aprila 2018 do 7. ure 1. maja 2018, beležili 92 interventnih dogodkov.

Tako so zasegli eno vozilo zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov. Na območju Policijske postaje Slovenska Bistrica se je včeraj popoldne hudo telesno poškodoval voznik traktorja, ki se je zaradi neprilagojene hitrosti prevrnil na bok.

Isti policisti so danes čez polnoč obravnavali požar gospodarskega poslopja, ki je po nestrokovni oceni povzročil za okrog 30.000 EUR materialne škode. Prav tako so na območju policijske postaje Slovenska Bistrica danes v zgodnjih jutranjih urah intervenirali zaradi množične kršitve javnega reda in miru, v kateri je bilo udeleženih okrog 10 oseb. Policisti so javni red in mir vzpostavili in sicer tako, da so tri osebe pridržali.

Na območju Policijske postaje Lenart je neznani storilec prejšnjo noč vlomil v stanovanjsko hišo in odnesel več predmetov ter s tem po nestrokovni oceni povzročil za okrog 10.000 EUR materialne škode.

Zadnje novice

Sorodne vsebine