10.4 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

Belokranjec je vzel Martinovo preveč zares, zato je moral na “hlajenje”

Ker je Martinovo slovenski vinski praznik, ne preseneča, da je dogodkov iz črne kronike takrat nekoliko več, saj je takšnih, ki pregloboko pogledajo v kozarec in nato počnejo vragolije, nekoliko več kot ponavadi.

 

Eden od njih pa je bil na predvečer goda sv. Martina še posebej “pogumen”, saj se ga je najprej “nažokal”, nato pa z avtomobilom kolovratil po vasi in brez napovedi prišel na obisk k enemu od znancev, ki mu je za nameček še grozil.

Kot poroča PU Novo mesto, so policiste  PP  Metlika  včeraj okoli 17.30 poklicali na pomoč iz Bojanje vasi, kjer  naj  bi  pijan  kršitelj vozil po vasi, kričal in grozil prebivalcem. Takoj  so  se  odzvali,  kršitelja  izsledili in ustavili.

Med postopkom so ugotovili,  da  41-letni  kršitelj  vozi  pod  vplivom  alkohola,  v  litru izdihanega  zraka  je imel 0,45 miligramov alkohola. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje,  prepovedali nadaljnjo vožnjo in zaradi kršitev izdali plačilni nalog.  Ovadili  ga  bodo  na  pristojno  tožilstvo  zaradi kaznivih dejanj grožnje  in  kršitve  nedotakljivosti  stanovanja,  saj  je brez dovoljenja vstopil v hišo oškodovanca in mu grozil.

Zadnje novice

Sorodne vsebine