30.1 C
Ljubljana
sreda, 17 julija, 2024

Avtomobil z ukradenimi tablicami, voznik krepko okajen, sopotnica pa agresivna

Piše: C. R. 
Tako kot policija tudi naše uredništvo zaznava, da je poročil o t. i. ekstremnih primerih na cestah vedno več. Skoraj vsak dan policija poroča o kakšnem primeru skrajno objestnega obnašanja na cesti.
Policisti PU Koper so tako med kontrolo ponoči ob treh ustavili 30-letnika, ki je vozil avtomobil renault clio. Seveda vozniškega dovoljenja ni imel, ker so mu ga verjetno zaradi kršitev v preteklosti že odvzeli, v pojočo travico pa je pihnil za več kot poldrugi promil, kar pomeni, da je bila njegova sposobnost vožnje že zelo na meji katastrofe.
To pa seveda še ni vse, saj se je pokazalo, da so registrske tablice na avtomobilu v resnici pripadale drugemu vozilu, kar pomeni, da so bile po vsej verjetnosti ukradene. Zato je seveda sledil zaseg avtomobila, zaradi tatvine in poneverbe pa vozniku grozi tudi konkretna zaporna kazen. Možje postave so mu zaradi kršitev napisali tudi plačilni nalog in obdolžilni predlog, eno od položnic pa je prejela tudi sopotnica v avtomobilu, ki je imela močne tendence po razgrajanju.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine