10.8 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

“Aufbiks” v Brestanici: krepko nagongan gost želel prebunkati lastnika lokala, nato pa brez vozniške pobegnil z avtom

Nekaj  pred 19. uro so policiste PP Krško poklicali na pomoč iz gostinskega lokala  v  Brestanici, kjer naj bi pijan moški nadlegoval goste in poskušal obračunati  z  lastnikom lokala.

 

Kršitelj se je še pred prihodom policistov odpeljal  z osebnim vozilom. Na podlagi opisa so ga izsledili in ustavljali s  svetlobnimi  in zvočnimi signali. Voznik znakov policistov ni upošteval, poskušal je pobegniti in namerno trčil službeno vozilo policije. Nadaljeval je  z  nevarno vožnjo potem pa avtomobil ustavil in poskušal peš pobegniti.

Policisti  so  ga  prijeli  in  mu  zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili   preizkus.  40-letni  kršitelj,  ki  nima  veljavnega  vozniškega dovoljenja, je opravljanje preizkusa odklonil. Odvzeli so mu prostost in ga odpeljali   v   prostore   za   pridržanje.   Nadaljujejo  s  preiskavo  in ugotavljanjem  okoliščin  kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja in maščevanja  uradni  osebi.  Zaradi  kršitev javnega reda in miru in kršitev cestno prometnih predpisov mu bodo izdali plačilni nalog.

Zadnje novice

Sorodne vsebine