5.3 C
Ljubljana
nedelja, 9 maja, 2021

Aufbiks v Zalokah, Črmomlju in v Kopru, eden od storilcev napadel policiste

10.  7.  okoli  18.30 so policiste poklicali na pomoč z območja Zalok, kjer naj bi na dvorišču stanovanjske hiše moški pretepal žensko. Na kraj je bilo takoj  napotenih več policijskih patrulj.

Policisti so poklicali reševalce, ki  so oskrbeli pretepeno in poškodovano žrtev. 50-letnega nasilneža, ki je bil  pod  vplivom alkohola in je pred prihodom policistov kraj zapustil, so izsledili  na  avtocestnem  postajališču.  Moški  je  med postopkom napadel policiste in policistko lažje poškodoval. Zoper njega so uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. Nadaljujejo z ugotavljanjem  okoliščin,  po  zaključeni  preiskavi  pa ga bodo ovadili na pristojno tožilstvo.

Črnomaljski  policisti  so 11. 7. okoli 20. ure zaradi kršitve javnega reda in miru posredovali na železniški postaji v Črnomlju. Prejeli so obvestilo, da sta dva kršitelja na vlaku razgrajala in se neprimerno vedla do potnikov in  sprevodnice.  Tudi po prihodu policistov sta nadaljevala s kršitvami in nista  upoštevala  njihovih  ukazov,  zato  so  jima odvzeli prostost in ju odpeljali v prostore za pridržanje. 39-letnemu in 24 letnemu kršitelju bodo izdali plačilni nalog.

Ob 21.30 je v koprskem lokalu pijan moški izzival goste k pretepu. Policisti so mu odredili pridržanje.

Zadnje novice

Sorodne vsebine