22.5 C
Ljubljana
sobota, 19 junija, 2021

Aufbiks tokrat v okolici Šentjerneja, v Kopru pa v trgovini razgrajal tat, ki so ga zalotili pri dejanju

Policiste PP Šentjernej so nekaj po 17. uri poklicali na pomoč iz naselja v okolici  Šentjerneja, kjer naj bi prišlo do pretepa.

 

Takoj so odšli na kraj in vzpostavili javni red in mir. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih naj  bi  prišlo do spora in pretepa med 11 osebami, ki se med sabo poznajo, nekaj  udeležencev  je  v pretepu utrpelo lažje poškodbe. Policisti bodo po zaključeni  preiskavi  zoper  krštelje  ustrezno  ukrepali, o kršitvah treh udeležencev  pretepa,  ki  so  kršili  Odlok o začasni prepovedi gibanja in zbiranja  ljudi  na  javnih  mestih in površinah v RS ter prepovedi gibanja izven občin, pa bodo seznanili pristojni prekrškovni organ.

V Planini sta se sprli sosedi. Eni od njiju, ki je grozila, sledi globa.

V eni od koprskih trgovin so imeli agresivnega obiskovalca. Prodajalka je posumila, da je vzel artikle, zato je stresla vsebino njegovega nahrbtnika, v katerem je bilo res več kosov oblačil, ki jih je zadržala. Moški jo je zmerjal in žalil, pobral nahrbtnik in zapustil trgovino, zatem pa se je odpeljal s kolesom. Policisti so ga izsledili, izdali so mu plačilni nalog.

Zadnje novice

Sorodne vsebine