11.8 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

83-letni voznik osebnega avtomobila iz Postojne na prehodu za pešce zbil 79-let starega Postojnčana

V Jagodju so policisti ustavili voznika kolesa z motorjem, ki nima vozniškega dovoljenja. Moped so zasegli, sledi obdolžilni predlog.

 

V Izoli pa je nekdo s parkiranega skuterja pokradel različne dele, v vrednosti 200 evrov. Popoldan so v Luciji policisti odredili izredni tehnični pregled za kolo z motorjem Piaggio ZIP, ki ga je vozil Pirančan. Vozilo zaseženo, vozniku sledi obdolžilni predlog. V Divači so policisti zasegli osebni avto vozniku, ki nima vozniškega dovoljenja, njegovemu vozilu pa je potekla registracija. Sledi obdolžilni predlog.
                                                                      
Osebni avto so zasegli tudi policisti na avtocesti, in sicer neregistriran Volvo S40. 19-letni voznik je vozil tudi brez vozniškega dovoljenja.
                                                                      
Popoldan je v Postojni pred trgovino občan do prihoda policistov zadržal žensko, ki je prosjačila pod pretvezo gluhonemosti. Identificirali so 18-letno državljanko Romunije (verjetno Romko) in ji izdali plačilni nalog po ZJrm-1, čl. 17/1 zv. 5/1.                                                        
                                                                      
Nekaj čez polnoči so policisti v Strunjanu ustavili neregistriran osebni avto Audi A3, ki ga je vozila voznica z okolice Kopra. Ta ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja, na vozilu pa so nameščene druge registrske tablice. Vozilo so zasegli.                               
                                                                      
V petek, 31. 5., je ob 11. uri v Postojni pred osnovno šolo 83-letni voznik osebnega avtomobila iz Postojne na prehodu za pešce zbil 79-let starega Postojnčana, sicer državljana BiH. Ta se je huje poškodoval, odpeljan je bil v bolnišnico. Povzročitelju sledi kazenska ovadba.

Danes smo dobili obvestilo, da je poškodovani pešec v bolnici umrl.

Vir: Policijska uprava Koper

Zadnje novice

Sorodne vsebine