9 C
Ljubljana
nedelja, 18 aprila, 2021

60-letnik nespodobno prijemal natakarico

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24-ih urah intervenirali v 61 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 168 klicev. Obravnavali so 14 prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali 7 tatvin. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v 7 primerih.

Ob 17.30 so policisti obravnavali kršitev javnega reda v gostilni v Pradah. 60-letnik je nespodobno prijemal natakarico, kar je zmotilo njenega 45-letnega partnerja, ki mu je zagrozil, ob tem pa vrgel na tla steklenico. Med njima je prišlo do prerivanja, gostje pa so ju razdvojili. 45-letnik je nato šel za 60-letnikom proti domu in tam sta se ponovno stepla, pri tem pa je starejši mlajšega večkrat udaril z leseno palico. 60-letniku tako sledi kazenska ovadba za kaznivo dejanje povzročitve lažje telesne poškodbe in plačilni nalog za nedostojno vedenje v lokalu. 45-letniku pa kazenska ovadba za kaznivo dejanje grožnje in plačilni nalog zaradi kršitev zakona o javnem redu in miru.

Ob 17.47 so policiste iz Reco obvestili, da so iz morja v Simonovem zalivu potegnili žensko truplo. Bila je v vodi do pasu, naenkrat se je zgrudila, kar je opazil reševalec iz vode. Reševalci so jo oživljali, vendar neuspešno. Zdravnica je potrdila smrt za enkrat neznane ženske. Odrejena je bila sanitarna obdukcija, ki bo potrdila vzrok smrti. Kriminalisti so danes z zbiranjem obvestil v fazi potrjevanja identitete.

Zadnje novice

Sorodne vsebine