22.3 C
Ljubljana
četrtek, 11 avgusta, 2022

36-letnik na Žalskem do smrti zabodel mamo in poškodoval očeta

Piše: sta

Policisti na območju policijske postaje Žalec obravnavajo nasilno smrt 57-letne ženske in poškodovanje 60-letnega moškega. Dejanja je osumljen njun 36-letni sin, ki je s kraja dogodka pobegnil, a so ga policisti kmalu prijeli. Ogled kraja dogodka še poteka. Policija je osumljenega v preteklosti že obravnavala.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Celje, so bili danes okoli 5.30 obveščeni, da je na območju policijske postaje Žalec storilec do smrti zabodel 57-letno občanko in poškodoval 60-letnega občana ter pobegnil.

Na kraj dogodka so napotili več policijskih patrulj in kmalu po obvestilu v okolici prijeli njunega 36-letnega sina, ki ga sumijo umora matere in poskusa umora očeta.

Policisti so 36-letnika v preteklosti že obravnavali zaradi kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog in kršitev javnega reda in miru. Zaradi kaznivih dejanj s področja nasilja v družini ga v zadnjih letih niso obravnavali.

Ogled kraja dejanja še poteka, prisotni sta tudi okrožna državna tožilka in preiskovalna sodnica. Policija obvestila glede dogajanja in motiva za kaznivo dejanje še zbira. Več podatkov bodo posredovali v prihodnjih dneh, so še napovedali na Policijski upravi Celje.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine