26.1 C
Ljubljana
sreda, 23 junija, 2021

14-letnica se je z mopedom zaletela v ograjo

Z urgence so policiste obvestili, da je pri njih poškodovana 14-letnica, ki naj bi bila udeležena v prometni nesreči. Policisti so z zbiranjem informacij ugotovili, da je da je ob 17.50 vozila svoj moped Sym Simphony po kolesarski stezi iz Žusterne proti Kopru.

 

Pod igrišči za odbojko na mivki jo je v nepreglednem ovinku prehiteval za enkrat neznani kolesar, v trenutku, ko so tudi nasproti pripeljali kolesarji, zaradi česar je kolesar zapeljal pred njo, sama pa se je z mopedom umikala desno in trčila z mopedom in desno nogo v ograjo. Pri tem se je lažje poškodovala. Policisti še zbirajo obvestila.

Ob 0.30 so policisti v Portorožu ustavili osebni avto, ki ga je peljal

domačin. Napihal je 0,66 mg/l alkohola, poleg tega ne poseduje vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Ob 16. uri je v Luciji 70-letna voznica osebnega avtomobila na prehodu za pešce trčila v moškega (70 let) in žensko (69 let), oba državljana Italije. Lažje poškodovana so odpeljali na pregled, voznici sledi plačilni nalog.

Koprski policisti pa so 17-letni domačinki zasegli skuter, ker nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Zadnje novice

Sorodne vsebine