7 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Sramotno razmišljanje razjeda našo zahodno civilizacijo: Jalovost je »in«, materinstvo je »out«

V Veliki Britaniji je bilo ime Mohamed z vsemi svojimi različicami skupaj že tretje leto zapored najpogostejše ime med novorojenčki. Med prvih sto je pri fantkih moč najti tudi kup Yusufov, Ahmadov in Alijev. Pri deklicah je razmerje moči še vedno nekoliko bolj naklonjeno domačinkam, a vseeno je med stotimi najpopularnejšimi imeni mogoče najti vrsto Zar, Layl, Ayl in Nur.

Nekako v istem času, kot je bil znan seznam najpopularnejših imen novorojenčkov, je v Veliki Britaniji odjeknila novica, da zmanjkuje kontracepcijskih sredstev. “Pomanjkanje kontracepcije je povzročilo popoln kaos,” so pisali na spletni strani javne britanske televizije BBC. V članku ni bilo zaznati, da manko dostopnih kontracepcijskih sredstev v državi na kakršenkoli način vpliva na matere vseh Mohamedov, Zar, Yusufov, Layl, Ahmadov, Nur, Alijev in Ayl.

Vodilni strokovnjaki za spolno zdravje so pisali ministrom in jih svarili, da pomanjkanje [kontracepcijskih sredstev] že vodi v resne probleme po celem Združenem kraljestvu,” so poudarili na BBC. Ženske so se pritoževale, da so morale po svojo injekcijo, ki bi jim zagotavljala še nadaljnjo neplodnost, celo v neko bolj oddaljeno mesto ob uri, ko bi njihov en otrok že moral spati. Kako strašno! Samo cinik bi na tej točki vprašal, zakaj pa ni na otroka pazil njegov oče.

Obsojeni na izumrtje

Ko prebiram take stvari, me popade gnus. Zahod propada, celotna družba pa se je s svojim vasezagledanim delovanjem in patološko nagnjenostjo k hedonizmu, katerega cilj je zgolj zadovoljiti svoje najbolj preproste plazilske potrebe, obsodila na izumrtje. Bolezen, s katero se trenutno soočajo Anglosasi, razsaja tudi pri nas, zahodneje od nas se simptomi zgolj hitreje manifestirajo. Jalovost je “in”, materinstvo je “out”.

Ženskam vtepejo v glavo, da je zakon zgolj spona, in mož samo ovira v njihovih naporih, da bi si ustvarile kariero. Če parafraziram C. S. Lewisa, ženske so prepričali, da so svobodne v službi svojega delodajalca in sužnje v hiši svojega moža. Številne ženske svoja najboljša leta zapravijo prvo na univerzah v pridobivanju lista papirja, ki je resnici na ljubo v veliki večini primerov sam sebi namen in “spoznavanju samih sebe”.

Nato sledi obdobje besnega garanja v službi za mizerno plačo, pogosto tudi po končanem študiju preko študentskega dela. Nakar pridemo do točke, kjer ženska stara že preko 30 let ugotovi, da bi mogoče bil čas za družino. Pogosto lovijo zadnji vlak, mnogim uide. Ženske tako na koncu vedno povlečejo najkrajši konec.

A tudi moški niso nič boljši. Strahopetci in mevže, imajo hrbtenico meduze. Namesto, da bi si našli spodobno žensko in si z njo ustvarili družino, odlašajo. Nikoli niso pripravljeni, vedno nekaj manjka, vedno je nečesa premalo. Še bi lahko našteval. Na koncu je rezultat isti, taka dva spola si ne zaslužita nič boljšega kot eden drugega. Prvi drugega zaničuje, drugi prvega ne ceni. Rezultat?

Smrt. Vedno znova slišim, ni še pravi čas, nimava še pogojev, ni tega, ni onega. Nazadnje si raje kot družino omislijo hišnega ljubljenca. Pes te ima vedno rad, ti razlagajo, otroci so v njihovih očeh zgolj breme. Taka je splošna slika otrok v današnji družbi. So na stopnji parazitov, nepotrebni, višek, nekaj, za kar se odločijo tisti redki fanatiki, ki ne vedo, kaj bi sicer s svojim časom. Oni, ostali, ti tako razsvetljeni, da jim že škodi, pa nameravajo “uživati” svoja najlepša leta, razvleči mladost vse tja do poznih tridesetih.

Kalifat Evropa

Nihče ne želi pomisliti, kako bo na stara leta. Ko bodo stari in osamljeni. Ko ne bo žive duše, ki bi se jih spomnila, ko ne bodo imeli nikogar, ki bi jih lahko obiskal, jih imel rad, skrbel zanje. V najboljšem primeru bodo sami hirali v domovih za ostarele, a kdo pravi, da ne bodo takih v prihodnosti takoj ob upokojitvi napotili v krematorij? Navsezadnje, tudi sami bodo potem zgolj še paraziti družbe. Ti očeta do praga, sin tebe čez prag …

Otroci niso breme, so življenjska naložba. Namesto, da bi jih imeli čim več, pa so mnogi dandanes pripravljeni postaviti svoje lastne kratkoročne dobičke pred dobrobit nas vseh. Njim na dušo. A dejstva ostajajo nespremenljiva, in v kolikor se stvari ne spremenijo, bo Evropa postala kalifat. Ne zaradi invazije migrantov, temveč zaradi izumrtja domorodcev.

Zadnje novice

Sorodne vsebine