13 C
Ljubljana
nedelja, 19 septembra, 2021

Slovenski lažni socialdemokrati

Piše: Peter Marko Tase

Uspešno izvajanje politike javnega zdravja je bila glavna prioriteta Vlade Slovenije, premier Janez Janša pa je vsekakor zelo učinkovito upravljal s sredstvi, namenjenimi za oskrbo svojih rojakov s cepivi proti Covid-19. Poleg tega je slovenska zunanja politika s svojim prestižnim blejskim strateškim forumom dosegla oprijemljive rezultate v zvezi z mednarodno trgovino in gospodarsko diplomacijo ter okrepila geopolitični dialog v Evropi. Janševa uprava je bila pregledna in zelo učinkovita pri dodeljevanju in porabi sredstev EU za izterjavo. Čeprav so se mednarodna javnost in nekatere evropske institucije pozitivno odzvale na impresivne dosežke slovenske vlade; Ljubljano resno pretresajo domače politično maščevanje in propagandno ustrahovanje, ki ga je oblikovala Tanja Fajon, katere vloga evropske poslanke v Bruslju ji omogoča aktivno delovanje proti svoji domovini v Evropi in po celini.

Tanja Fajon kot vodja slovenskih socialdemokratov si je prizadevno prizadevala za pripravo klevetniške kampanje proti vladi Janeza Janše in že več kot osemnajst mesecev spodbuja mednarodni skepticizem do svojega naroda; celo poziva k suspenzu sredstev EU za oživitev, namenjenih slovenskemu prebivalstvu. Pravzaprav je Tanjo Fajon v slovensko politiko pognal Borut Pahor, sedanji predsednik Slovenije, to je morda ena najhujših zmot, ki jih je storil šef države v svojih poskusih oživitve kluba Socialnih demokratov. Nihče ne bi predvideval, da bo deset let kasneje Fajon postala hud nasprotnik gospodarskega razvoja svoje države.

Moteče je opazovati, da Tanja Fajon ni pripomogla k boljši uporabe cepiv med Slovenci, niti ni pokazala vodstva pri obvladovanju porasta ilegalnih migracij v Evropi. Namesto da bi se osredotočila na tihotapljenje migrantov kot dinamično globalno kriminalno dejavnost, je Fajonova zelo osredotočena na širjenje lažnih novic o svoji domovini, saj tesno sodeluje z mednarodnimi revijami, ki si prizadevajo ogroziti evropske demokratične vrednote, ki so bile zgodovinsko zakoreninjene v srcih družb Slovenije, Poljske in Madžarske.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine