15.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 27 maja, 2024

Še vedno v boljševiški totalitaristični greznici

Piše: Bogdan Sajovic 

Kot se vse zdi, je Robert Golob, najnovejši novi obraz slovenskih boljševikov, zaigral Bidna. Zakopal se je namreč v ilegalo, medtem ko boljševikom naklonjeni mediji in anketne hiše napihujejo njegov lik in delo ter ljudsko podporo, ki naj bi zdaj znašala že približno četertino volilnega telesa. 

Preizkušen način medijskega napihovanja tistih, za katere rdeči strici iz ozadja sklenejo, da bi jim lahko koristili. Govorimo namreč o stranki, ki nima ne članstva ne lokalnih odborov in predvsem nima programa, njen šef pa se, kot rečeno, skriva v ilegali kot svojčas oefarji. A »strokovna« anketna podjetja njegovi fantomski stranki merijo vse višjo podporo in samo vprašanje časa je, kdaj bo dosegla 104 odstotke, kot jih je nekoč Slobo Milošević.

Sicer pa ta čas levi mediji predvsem nabijajo, da Janša prodaja milo nam domovino in še posebej njene »turistične bisere« Madžarom. Mimogrede, te bisere je že pred leti prodala leva vlada nekemu skladu v davčni oazi. Ta sklad zdaj prodaja svojo lastnino drugemu skladu, madžarskemu, in kriv je kakopak Janša. Levica zdaj zahteva, naj kar vlada odkupi bisere, in to za ceno, ki je višja od tiste, za katero so jih sami prodali, ter za povrh še zagotovi desetkrat višjo vsoto za poplačilo dolgov in obnovo biserov, kar je proti pravilom EU. Kot je proti pravilom EU izvajanje totalitarnih praks.

In vendar imamo v mili nam domovini stranko, katere vidni član propagira totalitaristično prakso plenjenja zasebnega premoženja in za nameček še naganjanje oropanih z bajoneti v morje. Grozljivo pri tem je, da te bolnike glede na ankete podpira med šest in deset odstotkov volivcev. Resda bo o primernosti te stranke tehtalo ustavno sodišče, ki pa ga sestavlja skupek osebkov, za katere so sodbe revolucionarnih sodišč, s katerimi so potem plenili zasebno premoženje in tako ali drugače odstranjevali nasprotnike komunističnih totalitaristov, zakonita zadeva, ki ne potrebuje revizije. To pomeni, da smo še vedno do vratu v boljševiški totalitaristični greznici …

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine