23.8 C
Ljubljana
nedelja, 28 maja, 2023

Predsednik Slovenije in »Kanibal«

Piše: Pavel Ferluga 

V EU so, po navadi, predsedniki države »ljudje«, ki imajo določen »renome« vsestranskega političnega poznavalca, ki lahko krmari z ugledom države, da je ta v sklopu skupnosti čim bolj »uspešna« s tem, da se periodično izkaže v simbolnem šestmesečnem vodenju skupnosti same, ne glede na število njenega prebivalstva. Slovenija je ena najmanjših držav v tem smislu in zato je njen ugled odvisen od sposobnosti plesalca na diplomatskem parketu. V tem kontekstu se lahko pohvalimo, da imamo sposobno zasedbo v sestavi sedanje vlade. Prioritete, v tem času predsedovanja EU skupnosti, so pač merilo uspešnosti, ki daje »vrednost« vodenju! Imeli smo že zadovoljivo izkušnjo našega prvega predsedovanja in, zgleda, da smo na pravi poti tudi tokrat, s še briljantnimi dosežki. 

Toda, kot se večkrat lahko zgodi, se pojavi neprimeren pripetljaj, ki lahko zasenči iter odličnosti. V našem slučaju je akter take, sicer postranske, ampak zelo nespretne poteze, prav naš Predsednik Države Borut PAHOR! Si ne morem predstavljati, da se je spozabil v svoji vnemi, da je na razpolago vsakomur na vsako vprašanje in s tem pozabil na njegovo »image« pred svetom! Dovolil si je povabiti k sebi, nič manj, kot nekdanjega člana zloglasne »ljudske milice«, znanega tujerodnega »Kranjčana« (sic!), deklariranega terorista destruktivnih ciljev, na POGOVOR! Vprašam se, kako je mogoče, da PREDSEDNIK Države, ki se sama trudi postati ugledna, v tako široki družini EU, si dovoli spodrsljaj, ki to ne sme biti, kljub minimiziranju dobromislečih, kar lahko ima neslutene destruktivne posledice? Če bi povabil najbolj ubogega, razcapanega klošarja, bi bilo celo človeško hvale vredno! Povabiti pa »ex-miličnika« partijskega kriminala socializma, je NEDOPUSTNO početje, ki ga ne odtehta nobeno opravičevanje! Tu je dokaz, da Predsednik nacije, v svoji intimi, je še vedno pionirček »absolvent TRŠIC«, zasvojen (morda podzavestno?) z njih doktrino kominterne. Prevladalo je njegovo zasvojeno mnenje »Socializma s človeškim obrazom«, čeprav povsem iznakaženim! Povabil je k sebi gnilo tujerodno smet NOB-terorizma, Stevanovića!

V luči teh dejstev, bi ne bilo nič čudnega, da butast, še vedno indoktriniran del »naroda-ljudstva«, je v stanju se prepustiti najslabši varianti nasilja do drugače mislečih, ki jo pozna še iz »zlatih časov Ljubičice bijelo«, z vsemi mentalnimi zločinskimi »reziduati« ideološke indoktrinacije NOB. Nič čudnega ne bi bilo, če bi »Ulica« narekovala ponovni genocid nad pametnejšim delom naroda, primoranim se braniti, kakor koli že! Videno in preizkušeno! Stevanović je tipičen element ubijalske prakse socialističnega terorizma, ki je danes v EU prisoten v obliki Partizan-Đihada, torej naveze ateizma in skrajne teokracije Islama, ki v slučaju uspeha (Bog ne daj !!!), se bosta na smrt skregala in vrtinec smrti se bo nadaljeval v talibanskem duhu!

Prepričan sem, da vzeto trezno,je večina slovenskega naroda nenaklonjena »zakonu podivjane ulice«, ki je vedno kriminalen, ne glede na politično ureditev države. Ulica ne pozna zakonov! Je vedno le golo NASILJE !!! Izvzete so zares MIROLJUBNE manifestacije neideološkega značaja, kot, n.pr. razni pohodi in podobna najavljena ter usmerjena dejanja, četudi kritična do izvoljene oblasti.

Da ne bom obremenjeval samo »našega« Predsednika države, je vmesno, da omenim tudi preteklega Predsednika francoske države Valéry Giscard d’Estaing-a (mislim, da se spominsko ne motim), ki je sedel in baje jedel človeške pečene dojenčke (sicer ne vede, po opisih časa) v družbi »afriškega imperatorja, črnega canibala Bokasse-a«, ki je bil prvotno celo francoski vojak tujske legije (analogno »našemu miličniku« Stevanović-u, po sili razmer »Kranjčanu«, čeprav »rdeči kanibal«).  Razlika je, da d’Estaing je bil namenoma prevaran, saj nihče ne vpraša po poreklu servirane pečenke, ko je gost. Naš Pahor, pa je dobro vedel, kakšnega testa je Stevanović, zato predvidevam, da je ravnal »čustveno« in povabil enoumnega »brata v veri«! Saj ne bomo naivno verjeli, da resno misli, ko govori v slogu desnega pluralizma?

V takih slučajih je nujno, da Vlada demokratične Republike SLO, zavzame stališča, četudi represivna, da ubrani demokracijo. z drastičnimi odloki, ki zatrejo napovedan državni ilegalni UDAR konspirativnega (ne zamaskiranega) značaja. Hitri poseg Policije je nujen pri odkriti grožnji nasilnega uničenja državne ureditve in zahteva tudi morebiten poseg Slovenske Vojske. Kot konec razmisleka naj povem, da v bližnji Italiji je glavni komisar za boj proti Covidu 19, general italijanske vojske Figliuolo, pa nihče ne črhne nič proti. Pri nas, ki pa imamo poleg grožnje Covida 19, še grožnjo »državnega udara po tuji globoki agenturi«, je vojska nujna, ne le potrebna, še posebno, če vemo, da sovpada s časom obiska visokih politikov EU in Balkana. Človekove pravice so tu, po vsaki logiki, povsem drugorazredne, glede na grožnjo ponovnega GENOCIDA od strani iste pretekle politične kriminalne agenture!

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine