12.2 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

Pisma – od zmage do zmage: Smrt kapitalistom in druge dobrobiti Levice

Mimo tiste smešnice, ki se imenuje Serpentinškova vlada in koalicija, si poglejmo, kdo so pravi gospodarji muh, čuvaji neokomunizma, člena 133 in varuhi vrednot Hude jame.

Luka Mesec je koordinator vlade, predsednik vlade na soncu, izredni pooblaščeni gospodarski minister za izvoz Ahilove pete, državni sekretar za pravosodje, vrhovni davčni inšpektor za davčne utaje profitov kapitalistične sodrge tipa Boscarol in Akrapovič.

Miha Kordiš je oberšturmfirer vojaške formacije Iskra, minister za obrambo vrednot Levice, izredni minister za notranje zadeve in likvidacije, ideološki vodja boja proti kapitalistični svojati.

Violeta Tomić je ministrica za kulturo, vrhovni medijski cenzor, prvi državni nadzornik saocialnih omrežij in sovražnega govora Resnice, pooblaščena izredna veleposlanica Venezuele ter izvršna sekretarka Antife za ljubljansko pokrajino, ministrica za konopljo, koakin in kmetijstvo.

Matej Tašner Vatovec je minister za ohranjanje tradicij NOB, čuvaj resnice o povojnih pomorih, državni sekretar za finance, minister za delo in socialo, pooblaščenec vlade za nacionalizacije denacionalizirancev, varuh NLB-pralnice in državnih podjetij ter minister za državno šolstvo.

Nataša Sukić je ministrica za družino, splav in nataliteto, politiko LGTB in državna sekretarka za ekosocializem.

Franc Trček je minister za zdravje prostate in mehurja, državni sekretar za blebetanje, izvršni sekretar v kabinetu vlade za histerijo, glavni državni nadzornik za 2. tir.

Ideološki inženiring Levice in agenda za proletarsko revolucijo:

vsak zaslužek je v resnici tatvina
 podjetniki so rak rana javnega sektorja
javni sektor je garant razvoja
zasebna lastnina je napad na ekosocializem
Akrapovič in Boscarol sta davčna utaja per definicion
državna lastnina je porok naše oblasti
uvaja se nova prvobitna akumulacija kapitala za eko socializem z zaplembami, nacionalizacijami denacionalizacije, z novo drastično davčno politiko
stanovanjska politika je namenjena mladim in islamistom; v tem smislu se uvede zakon, ki predpisuje, da posamezniku pripada 10 kvadratnih metrov stanovanjske površine, preostalo se zapleni
prepoveduje se oddajanje nepremičnin v najem; v takšnem primeru se nepremičnine zaplenijo, ker so ogabno izkoriščanje brezdomnih migrantov
pokojnine so strošek
svoboda medijev je hudičeva izmišljotina desnice
vsi, ki niso levičarji, so fašisti in nacisti
pogoj napredka ekosocializma v agraru so kmetijske obdelovalne zadruge, kombinati in uvedba zemljiškega maksimuma v višini ohišnice
proletariat je ustavna kategorija
policija in vojska sta demokratična instituta civilne družbe levice za zaščito državne ureditve
pravosodje v rokah levice je usmerjeno v kaznovanje notranjega in zunanjega sovražnika (desnica, Nato, EU, kapitalisti, Janez Janša …)
zasebno zdravstvo je zloraba bolnikov
zasebno šolstvo je napad na narodovo bit
muslimani in islamisti so konstitutivni del slovenskega naroda
uradni listi Levice: Mladina, Delo, Dnevnik, Večer, POP TV, Planet, drugi mediji se prepovedo v skladu z zakonom o zaščiti države
RTV Slovenija se uradno podržavi in opravlja funkcijo informiranja v skladu z agendo proletarske revolucije kot doslej

V skladu s tem ideološkim inženiringom se spreminjajo tudi vsi državni prazniki in uvajajo novi, kot na primer dan rojstva Fidela Castra, dan smrti Fidela Castra, tridnevno praznovanje dneva revolucionarja Che Guevare – dela prosti dnevi. Velikonočni ponedeljek se ukine in uvede dan spomina na likvidacije 1945. 27. april se razglasi za dan upora proti SDS in Janezu Janši. Praznik proletariata obeležujemo s prostimi dnevi 1., 2., 3., 4. in 5. maja. 25. junij postaja dan komemoracij in spomina na SFRJ in Josipa Broza Tita. 15. avgust ni več krščanski praznik, ampak postaja praznik stranke Levica in dan lovopusta na domobrance, fašiste in preostalo zalego. 25. oktober se razglaša za dan spomina na lepote skupne države komunistov in proletarcev. 1. november bo dan spomina na Ivana Mačka Matijo in druge odlične likvidatorje, ki počivajo v grobnici narodnih herojev. 23. november je dan Milana Kučana, udeležba na proslavah obvezna za vse državljane brez izjeme. 29. november je dan JLA in drugih osvoboditeljev. 25. december je delovni dan, uradno pa praznik slavljenja levičarskega ateizma. 26. december pa bo dan enotnosti vlade Levice.

Tole lahko požrete – ali pa se uprete.

Vinko Vasle

Zadnje novice

Sorodne vsebine