18.5 C
Ljubljana
četrtek, 22 aprila, 2021

Oddaja Aktualno: Nezakonite migracije in spopad civilizacij

Akademik Janko Kos je na Zborovanju v obrambo Slovenije aprila 2016 poudaril, da smo bili “od vsega začetka, od Primoža Trubarja naprej, ogroženi od tega in onega, turških vpadov, različnih vojn, nato pa italijanskega in nemškega nacionalizma, kasneje pa še komunizma, ki nas je moralno in duhovno oslabil”. Kos je prepričan, da se migrantska kriza razrašča v novo, hudo preizkušnjo za slovenski narod.

Podobno kot Orianna Falacci ugotavlja za Italijo, ugotavljajo tudi gostje tokratne oddaje Aktualno Lucija Šikovec Ušaj, Bernard Brščič in Norma Korošec. Po njihovem prepričanju je slovenska družba zaradi izrojene levice, ki za svoje cilje zlorablja vse po spisku, pred hudo preizkušnjo, kot pravi akademik Kos.

Neenotno Evropo in nemirno mednarodno situacijo pa pritlehno izkorišča izrojena levica, ki je z izgovorom, da potrebujemo posodobitev družinske in socialne zakonodaje, močno zarezala v družine, ranljive starejše in brezposelno populacijo. Od družinskega referenduma decembra 2015 postaja vse bolj jasno, da se v ozadju izvaja peklenski načrt slovenskih levičarjev, ki so se odločili, da je za njihovo preživetje ključno naslednje: razbitje družin in izločanje očetov iz stikov z otroki, zloraba ilegalnih migrantov, protidružinska politika in odvzemanje varstvenih dodatkov, starostnih pokojnin in družinskih prejemkov, obubožanje Slovenije in čim več brezdomcev; dolgoročno pa vzpostaviti socialne nemire, znotraj katerih bodo še bolj okupirali vse vzvode oblasti.

Ob zadnji migrantski krizi se je pokazalo, da skrajni levičarji ne izbirajo sredstev, kako bi zadržali uničujoč vpliv nad slovenskim narodom in kulturo. V skladu s svojimi komunističnimi koreninami v migrantih ne vidijo človeških usod, temveč sredstvo za dosego svojega cilja. S promoviranjem t.i. multikulturalizma (brez dovoljenja volivcev) hočejo naseliti Slovenijo z migranti, jim po hitrem postopku podeliti državljanstva in vzgojiti novo volilno bazo.

V dobrobit naših otrok in vnukov smo dolžni storiti vse, kar je v naši moči, da ohranimo družino, tradicijo in Slovenijo takšno, kot so nam jo izročili v varstvo Slomšek, Maister in vsi pobiti v breznih, ki so vzor ljubezni do domovine.

Ali se kot narod resnosti sedanjega trenutka sploh zavedamo, premoremo prisebne voditelje? Kako se rešiti iz nastale situacije, smo se spraševali v tokratni oddaji.

Franci Donko

Zadnje novice

Sorodne vsebine