24.5 C
Ljubljana
nedelja, 14 aprila, 2024

Multikulti ali srednji vek islama

Piše: Gregor Preac

Literatura pravi, da je multikulturnost ali v jeziku Merklove multikulti etnični pluralizem, kjer različne etnične skupine sodelujejo, ne da bi žrtvovale svoje identitete, raznolikosti, interese. Sliši se čudovito, prav za ušesa utopistov, naivnežev, ki niso analizirali ne zgodovine ne sedanjosti.

V Ljubljani imate FDV, Mirovni inštitut, Filozofsko fakulteto, Delo, Dnevnik, RTV SLO, POP TV in Mladino, v Mariboru Večer, ki se jih marksizem-leninizem drži kot klop, kot magnet, kot geku, drobni kuščar na stropu Indije. Geku žre muhe, omenjeni pa Slovence! Nadaljujejo tradicijo komunističnega internacionalizma, neuvrščenih in nam, kakšen paradoks, pod krinko demokracije, pluralizma, človekoljubja ENOUMNO vsiljujejo MULTIkulturalizem z množičnimi migracijami, a le iz ENE vere in kulture!

V čem je torej MULTIkulturalizem, torej VEČkulturnost, če med 4300 verami sveta v Evropo in v Slovenijo prihaja po večini le islam, ne pa tudi budizem, hinduizem, bahajstvo, konfucionizem, taoizem …? Držav je okrog 200, a v Slovenijo se priseljujejo le ljudje iz Srbije, BiH, Kosova, Maroka, Alžirije, Pakistana, Iraka, Sirije! Jezikov je 7000, dobivamo pa le srbščino, albanščino, arabščino, pakistanski urdu!

Glavni argument Mirovnega inštituta za oglaševanje množičnih migracij je, da so se Slovenci v Argentini odlično integrirali! Kako omejeno, kako nevredno znanstvenega inštituta in doktorskih naslovov. Slovenci (Primorci) so vendar iste vere in podobne kulture kot Španci in Italijani, ki pa so že zdavnaj pred tem v Argentini iztrebili večino staroselskih Indijancev.

S čim so Mongoli, Huni, Tatari obogatili Evropo? Ali niso Germani do leta 476 razbili Zahodnega rimskega cesarstva? S čim so Otomani obogatili Bizanc? Skoraj nihče v Mali Aziji ne govori več grško,

islam je tam povsem izgnal krščanstvo, Hagia Sofia je mošeja! Arabsko se s selitvami arabskih plemen, islamskimi osvajanji govori do Mavretanije na zahodu Afrike!

Sposobni se ne selijo MNOŽIČNO, sposobni razvijajo svoje narode, države! Vojna je danes v glavnem le v islamu! Za vojno morajo biti izpolnjeni pogoji; eden je ta, da je intelektualna raven prebivalstva izredno nizka, vera in kultura pa sta zelo nasilni: »oko za oko, zob za zob«!

In potem se v Nemčiji, Franciji … spopadajo suniti in šiiti, proasadovci in kontraasadovci, različne islamske mafije in islamske nacije, Kurdi in Turki, pa muslimani spet širijo antisemitizem. Multikulti vojna, da!

S čim je Balkan obogatil Slovenijo? Z burekom, s čevapčiči, z nogometaši? In Romi? S ciganskim golažem? Pa muslimani? Z mošejo v Ljubljani, kjer so ženske obravnavane drugorazredno, kjer se s Koranom širi sovraštvo do drugih veroizpovedi in kultur, z nikabom, burko, burkinijem, živalsko-mučiteljskim halalom?

Alenka Bratušek je 14. septembra 2013 pri polaganju temeljnega kamna mošeje v Ljubljani kot tedanja premierka med drugim dejala: »Mošeja bo dala Ljubljani in Sloveniji poseben čar. Evropa brez islama ne bi bila to, kar je – raznolik in bogat kontinent.« Da, kakšna kebabčičarnica, prodajalna preprog, poplava get, drog, terorizma, polni zapori balkansko-muslimanskih prestopnikov in tihotapcev ljudi! In v pol stoletja 10.000 mošej ter 20 milijonov neintegriranih, neasimiliranih muslimanov v getih oziroma vzporednih družbah EU!

Vi me kar kličite rasist, ker veliko bolj spoštujem Južne Korejce, Singapurce, Skandinavce kot pa nasilni srednjeveški islam (Balkan je njegov derivat), ki ni dospel niti do industrijske revolucije, do dobe smisla, še do razsvetljenstva ne! Ker vidim smisel, napredek naroda in države le v prihajanju sodobnega znanja, uma, umetnosti, discipline, organizacije, samozavesti, izumiteljskosti!

Ste vedeli, da je Krajnska z železnico med Dunajem in Trstom, končano 1857, s priseljevanjem Nemcev, Čehov, Židov postala po Češki in Dunaju tretji najbolj industrijsko razviti del Avstro-Ogrske?

In kje smo po Jugoslaviji in socializmu, migracijah z Balkana, iz Afrike, islama danes? Mešajmo se, da se izboljšamo, ne pa da nazadujemo ali celo izginemo!

In potem se v Nemčiji, Franciji … spopadajo suniti in šiiti, proasadovci in kontraasadovci, različne islamske mafije in islamske nacije, Kurdi in Turki, pa muslimani spet širijo antisemitizem. Multikulti vojna, da!

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine