7.7 C
Ljubljana
torek, 18 maja, 2021

Melania Trump, prva dama, v obraz malenkostnim levičarskim medijem ostaja vsem za zgled!

Kljub naporom bednih in zloveščih mainstrem medijev v ZDA in z njimi povezanega levo-liberalnega establishmenta, da ji na vsak način škodujejo, prva dama Melania Trump ostaja fokusirana in nadaljuje s svojim delom.

 

Njena agenda kot prva dama je bogata. Fokusira se na otroke in pomembnost vseh delov njihovega življenja, od rojstva do šolanja in zdravstva in njihove samozavesti, s svojo iniciativo Be Best (Bodi najboljši).

Amerika ima prvo damo, ki je pametna, lepa in verna. Predana je svoji družini in državi. Njen občutek samo-vrednote ni odvisen od tega, ali je na naslovnici Voguea ali je povabljena na “cocktail party”. Ona je samosvoja, močna, neodvisna in se ne pusti maltretirati. In za današnje levičarje je to smrtni greh.

Ga. Trump je bila deležna sramotnih žalitev in nečastnih napadov, sprva kot žena predsedniškega kandidata Donalda Trumpa, še mnogo bolj pa, ko je postala prva dama.

Ampak kar jo postavlja nad druge, je njena reakcija in nam vsem lepo pokaže, kako grdi postanemo, ko se nevoščljivost ukorenini.

Za zdaj smo uživali dva božiča v njenem občutku za stil, ki je spremenil Belo hišo v bleščeči spomin na lepoto tega časa.

Ampak tudi božične dekoracije in pogum ustvariti lepo, elegantno, odprto in vabljivo okolje v “Hiši ljudi”, kot jo sama poimenuje, sprožijo ozkosrčno stokanje, čebljanje in žlobudranje levičarskih elit.

Med intervjujem na dogodku, kjer so se pogovarjali o opioidni krizi in učinku, ki ga ta ima na mlade, je bila vprašana o “kontroverznosti” glede dekorja bele hiše. Njen odgovor je klasična eleganca Melanie Trump. “Smo v 21. stoletju, vsak ima drugačen okus. Menim, da izgleda fantastično, upam, da vsi pridejo na obisk, v resničnem življenju izgleda še lepše,” pravi graciozno.

To, kar se odvija pred našimi očmi v medijih, je vrnitev “porednih deklet”, tistih, ki sikajo na novo punco na šoli, ki si upa biti lepša, pametnejša in prijaznejša od vseh preostalih deklet.

V upanju, da škodujejo ugledu te nove, bolj interesantne punce, kažejo zobe, lajajo za njo, po hodnikih širijo govorice in laži.

V dobi pred Twitterjem bi ti šakali s flomastrom nakracali svoje 140 znakov dolge žaljivke na njeno šolsko garderobno omarico.

Jasno, vse to so znaki negotovosti in nevoščljivosti. Povedano drugače: to so današnji levičarji, zaostali v pubertetni dobi.

Prišlo je do tega, da pričakujemo malenkostnost od znanih sumljivcev v mainstream greznici in levičarski politiki. Ampak sedaj, bivša prva dama Michelle Obama, ženska, ki daje levičarjem takt, razkrije svoj slavni “ko gredo nizko, gremo mi visoko”, kar ni nič drugega kot še en skeč hollywoodskega predsednika Obame.

Piers Morgan, nekdanji voditelj pri CNN, sedaj voditelj ITV-jeve oddaje Good Morning Britian in oboževalec Obame, je napisal ostro kolumno za Daily Mail, v kateri izraža svoj šok nad Michelle, “ker je šla nizko” in “pod pas” s svojimi napadi na gospo Trump.

Napisal je: “Ravno ko sem mislil, da je ena oseba v javnem življenju, ki je nad vsem tem in ponosno lebdi nad današnjim grdim partizanskim napadanjem, ki polni vsako sekundo mainstreamovksega zračnega prostora, me je gospa Obama pustila na cedilu. In, iskreno, pustila je na cedilu samo sebe.” Michelle med svojim obiskom oddaje Late Night Show z Jimmyjem Fallonom grobo zarine svoj tercijalski nož v hrbet svoje naslednice Melanie Trump.

Morgan razloži željo Fallona, da bi slišal, kaj si je Michelle Obama mislila, potem ko sta se z Barackom zadnjič vkrcala na letalo Air Force One po zaključku inavguracije predsednika Trumpa.

“Še preden je lahko zaključil z vprašanjem, ga je Michelle ustavila s posmehljivim ‘Adijo Felicija!’ Fallon se sesede v smeh in občinstvo kajpak ploska …” nadaljuje Morgan, ki potem razloži, da fraza izhaja iz TV-serije in je omalovažujoča opazka ali zamah z roko, ki jo mladi še posebej razumejo.

“Kako žalostno je sedaj videti to isto Michelle Obama, žensko, ki sem jo strašno spoštoval, kako gre nizko in pod pas in podcenjuje svojo naslednico samo zato, da bo iztržila še kakšno knjigo in napolnila svoje že tako preveč polne žepe,” zaključi.

Spomnimo: v svojem prvem inavguracijskem govoru predsednik Abraham Lincoln izrazi svoje prepričanje, da lahko zaupamo dobrim angelom naše biti.

Kaj to pomeni, dobro ve Melania. Danes imamo vse preveč primerov mainstreama, ki spodbuja in cilja na najslabše v ljudeh. Lahko zavrnemo to strupenost in izberemo vzornike, kot je Melania – ki nas spodbuja, da smo najboljši, kar smo lahko (Be Best), ostanemo fokusirani in se zanašamo na dobre angele, ki so v vsakem od nas, in počasi, brez vmešavanja mainstrema in degeneriranih levičarjev, naredimo svet boljši, najprej za sebe, nato za svoje družine in na koncu za širše okolje, v katerem živimo.

Zadnje novice

Sorodne vsebine