17.1 C
Ljubljana
nedelja, 28 maja, 2023

Covid-19 in socializmi

Piše: Pavel Ferluga

Evropska Unija je doživela, v časovno določenem političnem segmentu, vedenjsko metamorfozo in se izneverila poslanstvu njenih ustanovnih miselnih velikanov. Izhodiščna smer je bila mišljena kot skupek suverenih držav, ki SPOŠTUJEJO načelo DEMOKRACIJE in to je NENASILNI PLURALIZEM idej! Torej, neideološko usmerjen, ampak kompromisno usklajen! Razne ideologije so pač eksperimentalnega značaja in tudi zato prilagodljive v ocenjevanju možnosti njih praktične aplikacije, če nenasilne. Poudarjam, da v demokratičnem smislu so ideje le predvidena možnost uresničevanja določenih, še ne preizkušenih vidikov, ki se lahko izkristalizirajo v času njih aplikacije in tako potrdijo, ali ne, tudi praktično uporabnost v sozvočju družbenih standardov civilizacijske skupnosti (Tu je, seveda, važna kulturno-civilizacijska stopnja določene družbe, kjer je odločujoč faktor nje številčnost večine, ki dojema vrhunske vrednotne dosežke trenutnega večinskega stanja razumevanja »in toto« le določene skupnosti-države). Problemi nastanejo, ko v omenjenih raznolikih družbah se pojavijo RAZLIKE v vrednotenju določenih postulatov moralno-etične narave, kjer so njih interpretacije odvisne od splošnega intelektualnega dosežka posamezne družbe (držav), ki zanesljivo je raznolik v odstotkih logike (ne pogojene z verskim fanatizmom) .

O teorijah nastanka in »namenov« tega umetnega Wuhanskega virusa (zgleda, da ima ta kopico različnih »sevov«, ki dajejo veliko skrbi epidemiologom) je bilo dokaj malo napisanega a, več avtorjev se je dotaknilo »pravega neznanega namena« le teh. O tem bo verjetno še veliko razumljive skepse in teoretičnih domnevanj! To zahteva že drugačno smer razprave in zato se mislim dotakniti le aktualnega problema umetnega ustvarjanja »psihoze« v t.i. LJUDSTVU kulturno-moralno-etično raznolikih EU-držav. V zadnjem času bo še obremenitev, v tem smislu, z razširjenem obsegu EU na zahodni Balkan, ki bo nedvomno dodatno »oplemenitil« miselno neskladje glede variabilnosti vrednot v razširitvi (zvodenelosti) »EU jedrnosti«.

Ni nobenega dvoma, da ta epidemiološki pojav je vnesel v svetovno psihozo ljudstev zelo različne reakcije, ki so pomnožile že tako nerazumna »ugibanja razvoja posledic«,ki so zavzela celo nepojmljiva prepričanja, ki presegajo celo primitivizem večine ljudstva in so razumsko povsem psihopatološka!

Odpre se novo vprašanje, kakšen obseg bo zavzela omenjena psihopatologija v plitvini razmišljanja mase proletariata, ki po neizpodbitni objektivnosti, ne premore globljega razmišljanja. Tu vzamejo v svoje roke vso zadevo, enoumni nasilni Socializmi (enoumje je vedno nasilno), mavričnih konotaciji, s skupnim imenom LEVICA! Mislim, da nihče mi ne more oporekati, da v uniformiranosti neke ideologije, le ta trči v individualno miselnost celotne mase, bolj ali manj izobražene, ki že zaradi miselne variabilnosti, tudi v večini absurdnih »vrednot« posameznika, nujno zahteva prisilen totalitarizem v obrambi edine resnice narekovane od oblastne, če socialistične, garniture, ki MORA biti uveden s skrajnimi metodami popolne omejitve t.i. »dialoga«, v zakonsko ustvarjen »monolog« !!! Brezpogojna Diktatura na pladnju utopičnih ideologij mavričnih Socializmov, ki so pravo nasprotje s pojmom »SOCIALE«.V tem zadnjem slučaju stanja diktature, ni mogoč noben glas nestrinjanja in je vsa masa enostavno miselno unisana z nepreklicnim diktatom. Vsak odstop je takoj primerno zatrt s skrajno represijo (taborišča, smrtne obsodbe in drugi nasilni primeri »kulturnih revoluciji«). Zelo razviden je primer nasilne UNIFORMIRANOSTI mas prav v t. i. »ljudskih demokracijah«, v njih začetkih, prav na Kitajskem, v Sovjetski zvezi etc.etc. etc. Mislim, da ima svoj del tu strah, ampak nič manj tudi užitek v škodoželjnosti večine do zmožnih upornosti, ker nasilje je tudi afrodiziak za ignoranco.

Kar pa je skrajno zaskrbljujoče, je dejstvo, da v »jedrnih državah« EU, se sploh ne vprašajo kam pelje velika popustljivost le teh, do omenjenih skrajnih mavričnih socializmov, ki niti ne skrivajo več njih intimne nasilne narave in je danes njih LAŽ že zelo razvidna celo v lastnih vrstah, zato še bolj okrepljena zaradi »sladke« ideološke zasvojenosti!

Da je absurd, v času strahu in nevednosti glede pandemije Covid 19, garant prosperitete »UPOROV« proti vsakemu upanju obrambe, ni nobenega dvoma, saj manjka razumski pogum v bodočnost in prevladuje utopija neobstoja pandemije in njenega virusa,

čeprav ni mogoče zanikati smrti, po znanstvenih dokazanih izsledkih! Na zatožni klopi je pri nas Cepivo, namesto Virusa in njegovih sevov! Kar pa je zločinsko, je dejstvo, da Socializmi (LEVICA) izrabljajo neuko množico, za načrtno povečanje smrtnosti, ker to jim služi za demoniziranje vseh tistih, ki si prizadevajo omejiti okužbo. Več mrtvih, več možnosti je naklonjenosti levici od prestrašenega naroda! Kljub boniteti vladnih ukrepov, jih levica načrtno in lažno predstavlja kot vzrok neučinkovitosti in vriščeče nasilne protestnike kolesariata označuje za »vrhunske epidemiologe«! Saj, končno, je splošno znano, da levica sovraži narodnjaštvo (Domoljubje in Domobranstvo), v korist veje internacional-socializmov in ne uspeva brez nasilja do domorodcev.

Skrb zbujajoča je tudi floskula »antifašizma«. Antifašisti so vsi demokratično sočutni v nenasilnem desnem pluralizmu, nikakor ne Levica Naci-Komuno-fašizma, ki je a priori leglo SOCIALIZMOV! Ker gledam tudi italijanske TV postaje, sem imel potrditev, da so tako imenovani »antifašisti« v bistvu eno in isto z glavnimi akterji LEVICE Naci-Komuno-fašizma!

Preambula: Drugo svetovno vojno, ki je bila prvenstveno ideološka, so začeli unisano trije glavni Socializmi: Mussolinijev, Hitlerjev in Stalinov pri razkosanju Evrope. Ker v Socializmih ni nikoli bilo medsebojne nesebične vzajemnosti (kljub OSI-trojnemu paktu glavnih), si niso nič očitali, dokler so bili vzajemno zmagoviti in si delili plene. Antifašizem je nastal komaj po izdaji v gnezdu Socializmov, z napadom na pajdaša Stalina od zaveznika pri osvajanju Evrope, Hitlerja! Takrat je Stalin se pridružil zahodni, desni anti-socialistični fronti. Po sili razmer si je zahod tako prislužil enega sovražnika manj (Stalina), čeprav prvotno napadalca. Že to potrjuje dvoličnost ideologije Socializmov v sklopu ENOUMJA!

Danes, v Italiji, se ponavlja zgodovinska praksa. Protestniki (NOVAX) niso nič drugega, kot večina, simpatizerji LEVICE, ki so napadli (torej nasilno) sedež levičarskih sindikatov in ga razdejali, na srečo brez žrtev. Po videzu enaki »našim antifá« ! Prevladovale so rdeče in nacionalne zastave (ne smemo pozabiti, da Italijani so prepovedali besedo »fascio« ni pa umrl nacional-socializem, ki je v Italiji še kako navzoč, v vseh laških strankah (nacional-šovinizem).Tudi »antivaxi« v Italiji so v glavnem LEVIČARJI, kot povsod v EU!. Tudi to dokazuje, da se LEVICA bori za čim več mrtvih in za njih prvenstveno ideološke interese (leva ideologija je utopično enoumje, torej vedno nasilna).Ker v Italiji je prisoten izrazito močan nacionalizem (skrajno narodnjaštvo=šovinizem) se ni čuditi njih pohlepu po tuji zemlji!

Covid 19 pandemija ni slučaj in sem še vedno mnenja, da je načrt Kitajske, ki ima tudi sama probleme pre-obljudenosti (dokaz načrtnega genocidnega iztrebljanja njenih jezikovno-verskih »manjšin«), nedvomno naperjen za (po možnosti) selektiven izbris čim več svetovne populacije. Zanimivo je, da v Wuhanu ni več okužbe, se pa ne ve,kako je v drugih provincah, saj je splošno znano, da njih poročanje gre skozi partijsko cenzuro. Zanesljivo imajo tudi učinkovito cepivo za izbrance proti njih »vojnim biološkim strupom«, kamor nedvomno spada tudi »pobegli« Covid 19!

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine