-1.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 6 februarja, 2023

Anti-covid19 in različni pristopi v EU in ZDA do vzrokov pandemije

Piše: Pavel Ferluga

Pandemija covid19 je pravzaprav zanimiv pojav z več vidiki, ki zrcalijo tudi raznoliko miselnost držav v Evropski skupnosti in ostalim svetom. Razlike so bolj kot evidentne pri državah, ki so okusile »diktaturo proletariata« in pri državah zahodnih demokracij, ki so dokaj naivne v medsebojnih odnosih in neverjetno lahkomiselne ter popustljive do socializmov, ki ostajajo neizprosni v svojem izrazitem ENOUMJU, ki ne sprejme nobenega kompromisa, ki bi zahteval popustljivost argumentacije v dobro SOŽITJA med političnimi antagonisti.

Beseda sožitje je v enoumju nepoznana in je kvečjemu uporabljena le kot kulisa z ozadjem pripravljanja napadalnih nekompromisnih načrtov. Zgodovina nam nudi več kot prepričljive dokaze, da so vsi socializmi 20. stoletja skrajno netolerantni, ne le do nasprotne zahodne demokracije, ampak tudi v lastnem taboru do »sektaških zaveznikov«, ki z lahkoto, čez noč, postanejo neizprosni sovražniki. Jasen dokaz je druga svetovna vojna, kjer je spor zavezništva laško-nemškega nacional-socializma in sovjetskega internacional-socializma, povzročil »hibridno zavezništvo« med Zahodnimi zavezniki desnega predznaka in levim stalinizmom Sovjetske Zveze, za zmago nad verolomnim LEVIM nasilnim nacifašizmom (socializmi so pač »vrednotna znamka« LEVICE, ki pod nobenim pogojem ne spadajo v nenasilno DESNICO). Naivnost zahodnih demokratičnih držav, je kar se da nerazumljiva, če upoštevamo Stalinov povojni »slogan-floskulo«: NACIFAŠIZEM je DESNICA! Kar pa najbolj preseneča, je dejstvo, da zahodni zavezniki, ki so bili efektivni zmagovalci proti levemu nacifašizmu, se sploh ne vznemirjajo glede te eklatantne LAŽI, ki jih istoveti z naci-fašističnimi levimi poraženci !!! Končno: Hitler je hinavsko izdal pajdaša v socializmu, ki sta si že začela deliti euro-plen s paktom Molotov-Ribbentrop, mar ne?

Toda NAIVNOST zahodnega sveta, z izkušnjo zadnjega svetovnega konflikta, se sploh ni ozavestila, saj še danes »podzavestno priznava« nacifašizmu DESNO nasilje. Kje je tu logika? Saj desnosučni zahodni svet je premagal levi laško-nemški nacional-SOCIALIZEM. Kar je zastrašujoče in meji z »auto-lezionizmom«, je danes tudi popolna nekritičnost do vzrokov pojava covid19 pandemije. Večkrat sem opozarjal, da tudi pri OZN, ni nobenega dvoma o »ne-zaroti« glede pojava te Kitajske pandemije, ki je nedvomno sad laboratorijske »vojne strategije« do Zahoda, najtršega azijskega enoumnega socializma. Da se je pojavil tudi na Kitajskem je tudi razumljivo, a nimamo nikakršnih dokazov, da je virus »ušel« v Vuhanu, saj informacije s Kitajske so nedostopne in vsak dvom v dobronamernost te države je bolj kot logičen. V OZN je, na žalost, večina predstavnikov tretjega sveta, ki je naklonjen LEVIM ideologijam. Dejstvo! Končno je bolj kot razvidna »perfidnost« OZN do zahodnega sveta! Če smo vsaj malce v dvomih o namerah levice, bomo zaznali zelo nevarno stanje v ZDA, ki so notorično trdnjava do sedaj dosežene demokracije, čeprav z vsemi nedostatki, kar je razumljivo v evoluciji civilizacije. Prav ZDA so cilj ne le napada levega terorizma, ampak tudi teokratskega islamskega nasilnega enoumja, ki se poslužuje orožja »rasizma« zaradi kulturnega neravnovesja med ameriškimi državljani. Tudi se ne da zanikati, da obstajajo velike kulturne razlike med rasno raznolikostjo ameriških sodržavljanov, ki je še trd oreh na poti idealne demokratizacije. Trump je hotel zajeziti prihod primitivizma južnoameriških romanofonih ljudstev španskega porekla, ki bi nedvomno zaostrila že tako slabe odnose med rasističnimi skupinami v ZDA. Biden je zmagal z nedvomno manipulacijo v zadnji fazi volitev, kar je šlo mimo objektivnih kritik glede »zasuka« v zadnjih par dneh volitev, ki so domala nerazumljive v logiki časovnega dolgega trenda v jasen prid Trumpu! To je ,seveda, uganka manipulacije, ki bo prej ali slej tudi razložljiva.

Na kratko! Tako imenovani »zlom komunizma«, ki ga je zahod proglasil ob delni demokratizaciji Sovjetske zveze v ROSSIJO, s povratkom ikonografije carske preteklosti in navidezno menjavo totalitarizma z demokracijo, le ta (komunizem) sploh ni nehal imeti nadzor v politiki enoumja Putinove Rusije, ki zanesljivo uporablja metode sovjetske preteklosti, še posebno v odnosih do zahodne mentalitete EU in ZDA. Trdi komunizem pa še vedno vztraja in je ogrožujoče močan prav na Kitajskem in v azijskih državah totalitarnega predznaka. Mislim, da tu ni dileme. Hinavska ponudba »cepilne pomoči« zahodu od strani Kitajske in Rossije, je le slepilo, ki ima nedvomno učinek na naivne državljane EU in jih oddaljuje od efektivnih namenov ENOUMNEGA RDEČEGA VZHODA v končni poraz zahodne demokratične mentalitete.

Prepričan sem, da omenjena virusna pandemija, je dobro preštudiran napad na zahodni svet in tudi kapilarno nadzorovan od avtorja te »biološke vojne LEVICE«, z na čelu najtrše ideološke nomenklature SOCIALIZMOV, ki ne skrivajo namere popolnega uničenja demokratizacije sveta. Ni nobenega dvoma, da zasvojenost komunistične ideologije v primitivni komponenti svetovnega proletariata, je tako močna, da postaja že grožnja za stabilnost planeta, saj demografska slika naraščanja primitivne heterogene populacije začne presegati zmožnosti vzdrževanja minimalnih potreb preživetja vrste »homo sapiens#! Bo prevladala stara mentaliteta »MORS TUA, VITA MEA« ?

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine