-0.5 C
Ljubljana
nedelja, 29 januarja, 2023

Stevanović priznal, da je zlorabil Pahorja, da lahko napove nove nasilne proteste: Za jutri napoveduje kaos in divjanje, Resni.ca sporoča, da bodo otrokom pokazali, kako se delajo protesti, saj »bodo vse učke naših otrok uprte v nas«

Piše: Peter Truden

Kranjski svetnik Zoran Stevanović je na družbenem omrežju Facebook posredno priznal, da je bilo srečanje z Borutom Pahorjem le farsa, ki jo je potreboval za promocijo novega nasilnega protesta. »Jutri se zbere cela Slovenija ob 15h,« je sporočil.

Če so zaradi rušenja ustavne ureditve aretirali Andreja Šiška, bi morali tudi Zorana Stevanovića. Odkrito poziva k rušenju ustavnega reda, za jutri napoveduje nadaljevanje kaosa na lokaciji, ki jo bo sporočil zvečer.

»Pogovor brez mask med Zoran Stevanović in Borut Pahor je končan. Zoran je predsedniku RS predlagal, da naj se vsaj enkrat postavi v bran ljudstvu in takoj pozove Vlada Republike Slovenije k odstopu in odpravi obvezujočih ukrepov. Predsednik Pahor je rekel, da se ne bo vmešaval v delo vlade. Pričakovano. Zato ni razočaranja. Gremo naprej! Jutri se zbere cela Slovenija ob 15h! Lokacijo javimo zvečer,« je prek stranke Resni.ca sporočil na Facebooku.

In še: »V torek 5.10.2021 bodo vse oči Evrope zaradi pomembnega zasedanja na Brdu uprte v Slovenijo. V torek 5.10.2021 bodo vse učke naših otrok uprte v nas. Ne bomo jih razočarali. Vsi skupaj se bomo v torek 5.10.2021 ob 15ih združili in združeni vstali. Zdaj ali nikoli!«

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine