Avtor: Domen Mezeg (Nova24tv.si)

Čez čas, ko so bili zaradi alkohola že vsi na glavo, so pa tako ali tako plezali en po drugem. V soboto je najprej javil podžupan Janez Prešiček, da je pozitiven. Šel se je testirat, ker se je slabo počutil. V nedeljo se je šel testirat Han, tudi pozitiven, ostali pa se še tresejo, počasi bodo verjetno tudi pri njih potrdili okužbo,” je dejal eden izmed poznavalcev nedavne rojstnodnevne zabave, ko naj bi se s koronavirusom okužil tudi vodja poslanske skupine SD, Matjaž Han. 

Po poročanju Škandala24 je vodja poslanske skupine SD Matjaž Han, v ponedeljek za javnost sporočil, da je bil na testiranju pozitiven na novi koronavirus. Kot še navajajo, naj bi preteklo nedeljo, 17. januarja praznoval svojo okroglo 50. obletnico, torej Abrahama. Menda se je preko vikenda pošteno “žuralo”, česar pa Han ne želi komentirati. Han naj bi bil ob tem zasačen na domačem vrtu ravno sredi največjega veseljačenja. Veliko vprašanj ob tem vzbuja postavitev mlaja pred njegovo hišo, ki bi ga zgolj s svojima hčerama, malce težko postavil. Gibanje je namreč omejeno na eno gospodinjstvo. Kljub prepovedi druženja si je privoščil nekaj, s čimer je dejansko pljunil v obraz vsem svojcem umrlih za covidom-19. Do danes je zaradi epidemije življenje izgubilo preko tri tisoč ljudi.

 

 

“Zanimivo je, kako skačejo ta levi glede sestanka pri Sovi, pa da naj bi se tam okužili poslanci, pa zaradi tega jim je sedaj propadla nezaupnica vladi. Iz preverjenega vira, živim namreč blizu Radeč, plus še kako povezavo bi lahko naštel, ampak je tukaj nerelevantna, sem zvedel, da je Matjaž Han te dni proslavljal 50 let. Zbrana družba mu je postavljala mlaj, upoštevali so varnostno razdaljo in nosili maske. Potem je pa malce mrzlo postalo, pa so šli v stavbo (prostore Hanove firme MM International) in seveda, še zmeraj upoštevali ukrepe. Čez čas, ko so bili zaradi alkohola že vsi “na glavo”, so pa tako ali tako plezali en po drugem. V soboto je najprej javil podžupan Prešiček, da je pozitiven. Šel se je testirat, ker se je slabo počutil. V nedeljo se je šel testirat Han, tudi pozitiven, ostali pa se še tresejo, počasi bodo verjetno tudi pri njih potrdili okužbo. Da se Karlušenko ne bi preveč zaganjal, v bistvu ga je torpediral kar Matjaž Han sam s svojim neodgovornim obnašanjem. Pustimo seveda to, da šteti tako ali tako ne znajo. Verjetno boste informacijo znali koristno uporabiti v kaki prihajajoči oddaji, jaz pa vam želim še naprej uspešen boj z levičarskimi lažmi,” je za naš medij pojasnila priča dogodka.

Mlaj na dvorišču pred hišo vodje poslanske skupine stranke SD Matjaža Hana. (Foto: Škandal24)