7.6 C
Ljubljana
četrtek, 2 februarja, 2023

Pred vlado policija v polni opremi, a si anarholevičarjev ne upa niti dotakniti, medtem ko se gredo prvorazredno smetenje!

Piše: Domen Mezeg (Nova24tv)

Pred vlado stražijo policisti v polni opremi, ampak ko pridejo k njim anarho-levičarji, da bi smetili, pa ni nobenih problemov. Gre za eklatanten primer zanemarjanja dolžnosti s strani policistke, ki hujskaškega plakata ni niti odstranila. 

Morda pa je konec koncev povsem vseeno, ali pred vlado stojijo živi ljudje, ki jih v ta namen plačujemo davkoplačevalci ali pa se pred poslopje postavi kipe, ki bodo opravljali vlogo ptičjih strašil in se za boljši izgled doda še nekaj cvetličnih loncev. Kot kaže se policisti s spornim ravnanjem strinjajo, saj propagandnega gradiva niti naknadno niso odstranili.

Gre za vabilo na protest 27. 4. 2021, na Dan upora proti okupatorju. V resnici je bila 27.4. 1941 v Ljubljani ustanovljena Protiimperialistična fronta za boj proti Angliji, Franciji in Ameriki.

Ob tem lahko sklenemo, da svoje poslanstvo opravljajo mizerno. Početje privilegiranih, prvorazrednih anarholevičarjev pa je v tej državi, kot kaže, zaščiteno kot gozdna divjad. Lahko si privoščijo karkoli jim srce poželi pa jih ne sme nič doleteti. Fotografija je izpred vlade, ki bi morala uživati 24-urno policijsko varovanje. Res bolje, da jih tam ne bi bilo, če si lahko anarholevičarji vpričo njih privoščijo lepljenje provokativnih plakatov z žaljivimi insinuacijami.

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine