8.7 C
Ljubljana
sreda, 22 marca, 2023

Poslanec SD Jonas pravi, da se ljudstvo ne zmore odločati “tako kot je prav in tako kot je zanje koristno”!

Piše: Andrej Žitnik (Nova24tv)

Levičarje je očitno izredno strah volje ljudstva. Zaznamuje jih travmatična izkušnja iz leta 2015, ko so ljudje odločno rekli NE njihovi progresivni agendi LGBTQ in so jasno povedali, da se istospolni in samski pač ne morejo umetno oplojevati, saj otrok potrebuje tako mamo kot očeta. Iz tiste dileme jih je pred kratkim – kar se tiče posvojitve – rešilo s strani levih aktivistov ugrabljeno Ustavno sodišče. Zdaj, ko desnica predlaga tri nove preizkuse volje ljudstva, so na plano zopet udarili njihovi totalitarni geni. 

Zbiranje podpisov za tri referendume (za zakon o vladi, dolgotrajni oskrbi in RTV se nadaljuje s polno paro. Slovenska desna opcija je mnenja, da je smiselno ljudi vprašati, če si želijo popolne leve hegemonije na javnem zavodu RTV Slovenija, manj denarja za njihove starejše sorodnike in birokratsko najbolj razbohoteno vlado v Evropski uniji. Nekako je videti, da si vsi tisti, ki so aprilu nasedli še enemu novemu obrazu, vendarle niso predstavljali svobode na takšen način.

Očitno je nervoza na levici izjemna. Oglasil se je Jonas Žnidaršič, nekoč znan po duhamorni pogovorni oddaji, licenčni oddaji Milijonar, kasneje pa po propadli oddaji na RTV, ki jo je najbrž dobil po milosti levičarskih voditeljev, v trenutni sestavi državnega zbora pa ga imajo nekateri za klovna tega mandata.

“Ne moremo za vsako stvar spraševati ljudstva, kaj meni in kaj bi rado, ker dobro vemo vsi, da v nekaterih zadevah ljudstvo ne more odločiti, tako kot je prav in tako kot je zanje koristno,” je navrgel Žnidaršič. Vodja opozicije mu ni ostal dolžan.

 

Ne le da poslanec Socialnih demokratov demokracijo razume na tak način kot jo je njegova “stranka” pred letom 1991, očitno je, da si slovensko ljudstvo predstavlja kot 14-letne otroke, ki jih morajo progresivni skrajni levičarji voditi za roko, da bo razumelo, kaj si RES želi.

Na tak način so levičarji neumnemu ljudstvu že razložili, da je “prav”, da v državne banke napumpajo več milijard evrov in jih nato diskontno prodajo. Prepričali so jih tudi, da je super, če domača podjetja vodijo komunistični “rdeči direktorji”, ker je zahodni korporativni kapitalizem že itak tik pred propadom, prav tako pa ameriški dolar. Levičarji so nas desetletje prepričevali tudi, da je v naše dobro, da imamo le enega ponudnika telekomunikacijskih omrežij, ker bodo konkurenti le motnja na trgu.

Očitno bi nas levičarji radi poučili še o kakšni modrosti, zaradi katere bomo boljše živeli. V zadnjih treh desetletjih so bili polni podobnih modrosti.

Je pa zdaj jasno – na levici vlada panika okrog referendumov. Takšna panika, da v boj pošiljajo pogrešljivega vojaka, ki mu nihče ne bo zameril, če trosi neumnosti, saj so ga že vajeni.

Očitno bomo morali tako Jonasu kot levi politični opciji pokazati, da znamo odločiti, kot je prav in kot je za nas najboljše. Stojnice s podpisi za tri referendume so še vedno odprte. Ne pustite, da vam posttranzicijska levica soli pamet o tem, kaj je dobro za vas!

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine