24.7 C
Ljubljana
nedelja, 20 junija, 2021

Komentator Fox News Mark Levin: Številni Bidnovi ukrepi razdvajajo narod

Piše: Aleš Ernecl (Nova24TV)

Slovenski osrednji mediji že štiri leta ponavljajo neumnosti o tem, kako je Donald Trump razdvajal Američane. Danes, ko Joe Biden orje ledino kot novi predsednik, vidimo, kaj so mislili z razdvajanjem in kaj mislijo z enotnostjo. Z razdvajanjem mislijo že samo to, če obstajajo konzervativno misleči glasovi, z enotnostjo pa mislijo uravnilovko političnih stališč po liniji demokratične partije.

Voditelj televizijskega programa Fox News “Life, Liberty & Levin” Mark Levin je v nedeljo udaril po predsedniku Joeju Bidenu zaradi izvršilnih ukrepov, ki jih je opravil prvi teden na položaju. Levin je izpostavil, da je Biden veliko govoril o združevanju države in t.i. enotnosti. Nato je ugotovil, da so prvi Bidnovi ukrepi namesto, da bi povezovali in poenotili – državo razdvajali.
“Joe Biden je veliko uporabljal besedo enotnost,” je dejal Levin. “Nič, kar je storil Joe Biden od njegovega inavguracijskega govora, ne kaže nobene oblike enotnosti. Tam ponosno podpisuje eno izvršilno odredbo za drugo. Kaj počnejo ti izvršni ukazi? Davčni zavezanci so prisiljeni plačevati splav do minuto pred rojstvom; plačevati splav na zahtevo, celo minuto pred rojstvom. Pariški podnebni sporazum, ki nam veže roke in njegova vojna z ameriško energijo. Komu to koristi? Komunistični Kitajski, seveda. Torej, to nam naredi več škode, kot bi si kdaj lahko upali komunistični Kitajci. Odprte meje. Iranski dogovor. Svetovna zdravstvena organizacija, ki je pod nadzorom komunističnih Kitajcev in nam je lagala ter nam na začetku tega virusa povzročila veliko škodo.”
Nadaljeval je: “Uničil je ženski šport, ker zdaj fantje, ki so genetsko še vedno fantje, sodelujejo v ženskem športu, tako da bo to zelo zelo dolgo vplivalo na dekleta na naših srednjih šolah in fakultetah ter univerzah. Kaj drugega? COVID-19. Pripravil je paket v višini 1,9 bilijona dolarjev, ki skoraj nima nič skupnega s COVIDOM-19. Ogromna izplačila učiteljskim sindikatom, modrim županom zveznih držav, modrim guvernerjem zveznih držav, da bi jim pomagali odplačati dolg, ki so ga pridobili že pred virusom. In nima pravega načrta razdeljevanja cepiv. Pravi, da želimo sto milijonov cepiv, razdeljenih v sto dneh. No, uganite kaj. Nastopil je funkcijo. Vsak dan smo delali milijon, kar pomeni sto milijonov v sto dneh, že pred njim. Njegov edini načrt v zvezi s tem je uničiti Trumpa, izničiti vse te dosežke in absurdno trditi, da je naredil nekaj odličnega. Ni enotnosti. Pravzaprav imamo zdaj situacijo in mislim, da smo v ustavni krizi.”

Zadnje novice

Sorodne vsebine