-2.4 C
Ljubljana
sobota, 28 januarja, 2023

(FOTO+VIDEO) Poglejte ta obup levičarjev! Tako poteka zadnja bitka Kučanove generacije: uničujejo plakate SDS in strank vladne koalicije

Piše: P.T., J.S.

Očitno tako poteka zadnja bitka Kučanove generacije: levičarji so v pravi gverilski akciji uničevali plakate SDS in drugih desnosredinskih strank.

V Ljubljani smo na uničene ali popacane plakate SDS in drugih desnosredinskih političnih strank naleteli od Vojkove do Vodnikove ceste, od Viča do Bežigrada.

Spodaj si lahko ogledate video posnetek iz Ljubljane.

Plakati so uničeni ali »okrašeni« z nestrpnimi napisi, vse v stilu kolesariata. Očitno je to znak obupa. Če bi imela tranzicijska levica zagotovljeno zmago, se to ne bi dogajalo.

Plakati političnih strank in njenih politikov tudi sicer zelo privlačijo vandale. A očitno je šlo tokrat za usklajeno akcijo levičarjev, saj so uničeni ali prelepljeni samo plakati vladajočih desnosredinskih strank. Policija sicer ukrepa, saj storilca, če ga dobijo pri delu, prijavijo inšpektoratu za notranje zadeve. Vandal mora potem plačati kazen. Policija drugače natančnejših podatkov o vandalizmu nima.

Fotografije spodaj povedo vse.

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine