11.8 C
Ljubljana
sobota, 20 aprila, 2024

(EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE) Tanja Fajon najprej doma pridiga o odpravi revščine, nato se z jahto odpelje v drago ribjo restavracijo na otoku Ilovik! Bo KPK preverila, s kom se je družila?

Piše: Janja Strah

Še preden se je dobro posušilo črnilo na sporazumu strank KUL, v katerem je Tanja Fajon obljubila boj proti revščini in socialni izključenosti, je že stopila na jahto in se odpeljala v drago ribjo restavracijo Amico na hrvaškem otoku Ilovik.

(Foto: bralec)

Bralec nam je poslal fotografije predsednice SD Tanje Fajon, kako v družbi še treh moških in ženske sedi za mizo neke restavracije. »To je ribja restavracija Amico na otoku Ilovik. Pripeljali so se s plovilom,« je še bilo njegovo sporočilo.

(Foto: bralec)

Amico je znana ribja restavracija v mestu Ilovik na istoimenskem otoku. Ima pogled na zaliv in otok Sv. Petra. Našega bralca je kar zadelo, ko je v petek zvečer v restavraciji zagledal Tanjo Fajon in njeno družbo. Spomnil se je, kako ona in drugi levičarji drugim marsikaj očitajo, sami pa počno natanko iste stvari. Samo oddaljeni od radovednih oči.

(Foto: bralec)

»Vlada je s svojim delovanjem izgubila zaupanje državljanov. Namesto da bi stiske ljudi reševala, jih poglablja in ustvarja nove,« je Tanja Fajon še v četrtek zapisala na družbenem omrežju Twitter, dan kasneje je že uživala na morju.

 

(Foto: bralec)

Bo KPK preverila s kom in s kakšnim namenom se je ob morju družila Tanja Fajon, kot je to storila v primeru Janeza Janše?

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine