7.4 C
Ljubljana
torek, 16 aprila, 2024

Dr. Erik Brecelj je tistim, ki vodijo današnjo stavko, povedal, kar jim gre: “Smo ladja norcev!”

 

Piše: C. R., e-maribor

Danes ob 17. uri bo na Trgu republike v Ljubljani potekala velika stavka pacientov, ki jo organizira iniciativa Glas ljudstva.

To je tista iniciativa in ljudje iz te iniciative, ki so se še pred nedavnim drli smrt Janšizmu, delali zgago na vrhu Kredarice in zmerjali predsednika vlade ter notranjega ministra. Danes pa stavkajo proti razmeram v zdravstvu, ki jo je ustvarila TA vlada, katero je ta ista iniciativa spravila na oblast. Pa naj razume, kdor more.

Se je pa oglasil dr. Erik Brecelj, ki je brez dlake na jeziku povedal, da je to, kar se dogaja v zdravstvu, navadna ladja norcev. Pravi, da v tem trenutku komentirajo in svetujejo ter vodijo stavko predvsem ljudje, ki so imeli desetletje časa, da kaj naredijo, pa niso. In so desetletja dobivali denar, pa niso nič naredili. Brecelj pravi, da pri tem ne misli le na dr. Kebra, ki je eden glasnejših protestnikov. Pravi, da je čas, da se resetiramo.

To je dr. Brecelj povedal za Planet TV:

 

Mi dejansko nismo več normalni, da se ljudje, ki so odgovorni za sedanjo situacijo, še pritužujejo nad to situacijo,” je zaključil dr. Brecelj.

Tudi na Pop TV je rekel bobu bob, poglejte TUKAJ.

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine