7.6 C
Ljubljana
četrtek, 2 februarja, 2023

Edvard Kadič: Progresivistično levičarsko woke vzdušje je umetno vzdrževano in napihnjeno

Edvard Kadič, kolumnist in publicist:

“Razkritja na Twitterju dokazujejo, da je bilo progresivistično levičarsko woke vzdušje umetno vzdrževano in napihnjeno. Privid, ki se ga ustvarja z demonizacijo SDS in njihovih članov, je ameriški situaciji na moč podoben. V Ameriki je to sprožil Elon Musk. Kdo bo to v Sloveniji, bomo še videli.

Tedni in tedni Jenullovih performansov, kolesarjenja, izjave predstavnikov iz Bruslja, ki so pred prevzemom oblasti sledile lažem in napihnjenim poročilom slovenskih političnih aktivistov levice pod plaščem novinarstva, predvsem pa laži, s katerimi se manipulira volilno telo, morajo na neki točki počiti in razpasti.

Trenutno še vedno poslušamo veliko laži. O tem, da bo Janša ljudem vzel pitno vodo (referendum o vodi) ali pa da bo vzel oskrbo starejšim (referendum o zakonu o dolgotrajni oskrbi).

Da bomo s to vlado kar naenkrat v 30-ih dneh prišli do zdravnika. Da so kričanje in grožnje z diskreditacijami s pozicije moči nekaj normalnega, ker pač nekoga zgolj malo zanese (Danijel Bešič Loredan in sindikalisti).”

Vir: Portal24.si

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine