9.6 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

Branko Cestnik: Očitno je vpliv slovenske Cerkve zelo velik in vpliva kar na celotno Evropo

Mag. Branko Cesnik, duhovnik, redovnik klaretinec in bloger, komentira poročanje portala Necenzurirano.si, da ima katoliška Cerkev očitno zelo velik vpliv, da lahko njene poteze prisilijo vlado Janeza Janše k sproščanju ukrepov:
 
“Toda to, kar ti dokončno vzame sapo, ko razmišljaš o enormni moči Slovenske cerkve, ni Janša. Kar je 28. aprila, ob 14:30, najavila Slovenska cerkev, je očitno šlo daleč preko slovenskih meja. Namreč, ne samo Italija, celo Španija je prav na usodnega 4. maja nekoliko sprostila ukrepe, vključno z odprtjem gostinskih teras, frizerjev in manjših trgovin. Da ne omenjam sosednje Hrvaške, notorične zavistnice, ki je javne sv. maše začela obhajati en dan prej, 3. maja, da bi tako lažje prikrila, kako je 28. aprila, ob 14:30, bila tudi ona opomnjena, kdo v bistvu vodi regijo. Glede na to, kar se dogaja 4. maja, je po logiki »necenzuriranih« Slovenski cerkvi v času koronavirusa pokorno pol Evrope. Razganja me do ponosa.”
 
Vir: blog
 
……………..

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine