13.3 C
Ljubljana
sobota, 1 oktobra, 2022

Bojan Požar: Necenzurirani, ki so (…) očitno na robu živčnega zloma, pa so zdaj zato toliko žolčni in neumni, da objave domnevnih (nezakonitih) prisluhov celo javno napovedujejo?!

Bojan Požar, novinar in urednik:

“Necenzurirani, ki so trenutno zaradi številnih razkritij, povezanih z njimi in tem, formalno portalom znotraj medijske hobotnice tajkuna Martina Odlazka (vir: Zadnja faza, finale), očitno na robu živčnega zloma, pa so zdaj zato toliko žolčni in neumni, da objave domnevnih (nezakonitih) prisluhov celo javno napovedujejo?! Naši viri sicer pravijo, da so se Cirman, Vukovićeva in Modic vrgli na tako imenovani ‘fišing’, kjer prek različnih kanalov pritiskajo na svoje zveze znotraj in blizu obveščevalno-policijskih struktur, če bi se našlo kaj otipljivega proti Bojanu Požarju. Pri tem naši viri omenjajo zlasti novega-starega direktorja NPU Darka Muženiča ter novinarko Pop TV in zasebno partnerico aktualnega direktorja kriminalistične policije (Davida Antoloviča) Damjano Seme.

Napovedi objave domnevnih zvočnih posnetkov in fišing, ki je sam po sebi celo nezakonit in zato tudi precej tvegano početje, saj vedno obstaja precejšnja možnost razkritja vpletenih, so praviloma namenjeni predvsem poskusom utišanja dotičnega novinarja ter strašenju njegovih virov in poslovnih partnerjev (beri: oglaševalcev) portala Požareport.”

Vir: Požareport.si

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine