12.6 C
Ljubljana
sreda, 19 maja, 2021

Zoper državnega sekretarja Jerneja Štromajerja podana kazenska ovadba

Stranka slovenskega naroda (SSN) je zaradi zapisa na družbenem omrežju Twitter (TUKAJ) ovadila državnega sekretarja na ministrstvu za šolstvo Jerneja Štromajerja, je bilo objavljeno na spletni strani SSN.

Zapisali so:

»Slovenski katoliki smo že desetletja žrtve slovenskih levičarjev. Začelo se je s poboji po letu 1945 in se simbolno nadaljuje še danes.

Gre za, lahko bi rekli v gene zapisano sovraštvo do miroljubnih katolikov na Slovenskem s strani levice, prej Komunistične partije, ki se manifestira v raznoraznih nasilnih ali vsaj žaljivih izpadih. Če naštejemo samo nekaj nedavnih kar iz glave: Slika sv. Marije s podgano v naročju, zažiganje križa v Strunjanu, rušenje oziroma uničevanje kapelic, stalne malarske akcije po zidovih cerkva in drugod, poleg verbalnega nasilja – zmerjanja s katolibani, živalmi itn. Za zadnji incident žalitve in vznemirjanja katolikov in vseh drugih, ki praznujejo Božič pa je poskrbel kar državni sekretar Jernej Štromajer iz stranke Socialnih demokratov, na socialnem omrežju Twitter.

Ker gre za visokega državnega uradnika, plačanega z denarjem davkoplačevalcev, ki mora biti javni vzgled, smo se v veri da se takšne stvari ne bi več dogajale, odločili v SSN podati kazensko ovadbo proti navedenemu državnemu sekretarju.«

TUKAJ si lahko preberete, kako policija zaslišuje ljudi, ki zgolj všečkajo Tanji Fajon nenaklonjene objave na družbenih omrežjih.

Zadnje novice

Sorodne vsebine