16.5 C
Ljubljana
sobota, 30 septembra, 2023

Zmagovalec trenutnega stanja je Janez Janša

Piše: Andrej Žitnik (nova24tv.si)

“Kakorkoli gledamo, je lahko zmagovalec trenutne situacije za nekatere odpisani Janez Janša. Ob svoji “lopatni ofenzivi” po poplavah je dokazal, da obvladuje razmere in da se prilagaja,” je avtor Tilen Majnardi zapisal za PortalPlus.

Svetovalec in avtor Tilen Majnardi se je v tokratni kolumni za PortalPlus dotaknil platforme Anžeta Logarja, od katerega vsi pričakujejo naslednje korake, saj je na predsedniških volitvah ustvaril določen političen kapital, s katerim je presegal klasične delitve.

V luči operativne nesposobnosti trenutne vlade pri odpravljanju sanacije katastrofalnih poplav, zdravstvenega sistema, črpanja evropskih sredstev, reševanja migrantske krize je po njegovem mnenju zmagovalec Janez Janša, ki je z “lopatno ofenzivo” po poplavah dokazal, “da obvladuje razmere in da se prilagaja.” Tudi razmeroma konstruktivna drža pri sprejemanju različnih predlogov okoli sanacije mu zaenkrat koristi. Hkrati uspešno razgalja dvoličnost NSi, ki se v svoji ihti kljubovanja SDS oklepa bombončkov leve vlade, pri čemer kaže svojo nič kaj krščansko naravo delovanja.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine