17.1 C
Ljubljana
nedelja, 28 maja, 2023

Ženska migrantskemu spolnemu predatorju odgriznila jezik in ga kot dokaz odnesla na policijo

Piše: Peter T.

Žensko (57) je pretekli konec tedna v Avignonu v okrožju Saint-Jean spolno napadel migrant iz Tunizije. Ubranila se ga je tako, da mu je odgriznila jezik, ki ga je moški v tridesetih letih skušal poriniti v njena usta.

V noči s sobote na nedeljo je bila 57-letnica na sprehodu s svojim psom, poroča portal 20 minutes.  Na ulici Diourbel v okrožju Saint-Jean ji je začel slediti migrant, ki jo je najprej zgrabil, nato z roko skušal priti pod njene hlače, na koncu jo je želel na silo poljubiti in potisniti svoj jezik v njena usta. No, tam so njegov jezik pričakali njeni zobje – ženska je odgriznila vrhnji del migrantskega jezika.

Ženska je pobegnila, se odpravila domov in nato s sinom na policijsko postajo odnesla odgriznjen jezik migranta. Moškega so medtem aretirali, ko je ves zblojen in krvav hodil po ulici v bližini kraja napada.

Tunizijec, ki je v Franciji bival nezakonito, je policistom trdil, da ženska laže. Po njegovem naj bi 57-letnica podlegla njegovemu arabskemu šarmu in kar sama skočila nanj. No, policisti mu niso verjeli in so ga poslali v pripor. S sodnikom se bo srečaj jutri.

V policijskem pridržanju ta Tunizijec v svojih tridesetih v nezakonitem položaju poda popolnoma drugačno različico dejstev . Ta ženska bi podlegla njegovemu šarmu in prav ona bi skočila nanj. Prefektura Vaucluse izda obveznost zapustiti francosko ozemlje. Privedli so ga k sodniku v pripor. Sodili bi mu morali v sredo na takojšnjem nastopu.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine