12.6 C
Ljubljana
ponedeljek, 19 aprila, 2021

Zelo egoistično! Šarec zaščitil le sebe in svoj stolček, kaj pa državljani?!?

Ugrabitev 79-letnika na njegovi lastni zemlji je slovenskemu narodu izbila dno. Jasno je namreč postalo, da Slovenci nismo več varni v svoji državi tako, kot smo bili pred prvim migrantskim valom in ko so ilegalne migrante s široko razprtimi rokami pozdravljali Tanja Fajon, Milan Kučan in krog okrog njiju. Zato je civilna iniciativa proti migrantskemu centru v Beli krajini za danes napovedala protestni shod, na katerem sporočajo: “Dovolj je!” 

 

Predsednik vlade Marjan Šarec se je na ugrabitev 79-letnika, ki so mu po življenju stregli ilegalni migranti in ga kar 6 ur zvezanega zadrževali v prtljažniku njegovega avtomobila, odzval popolnoma neprimerno. Čeprav je ob številnih vlomih in krajah s strani ilegalnih migrantov postalo jasno, da življenje v Sloveniji, vsaj dokler bo na oblasti Šarec, ki mu diktira globoka država, ne bo več isto kot pred letom 2015, ko je v Slovenijo butnil prvi migrantski val, Šarec še naprej trdi, da nacionalni varnostni sistem deluje ter da ni potrebe po sklicu Sveta za nacionalno varnost. Še bolj je s to svojo izjavo šokiral, če vzamemo za primer, da je Svet za nacionalno varnost sklical zaradi popolnoma trivialne zadeve, ko naj bi Hrvatje prisluškovali neki za njih popolnoma nepomembni televiziji, s katero pa ima Šarec očitno intimne povezave, glede na to, da s te televizije prihaja vodilna kandidatka za evropske volitve Irena Joveva. Ko se je šlo torej zanj osebno, za njegovo osebno “varnost”, je urgiral nemudoma in zavaroval sebe in svoj stolček, ko se gre za slovenski narod, je za Šarca to očitno drugotnega pomena.

Ustava RS v 34. členu pravi, da ima vsakdo pravico do osebnega dostojanstva in varnosti. Očitno je, da 79-letnemu Belokranjcu Republika Slovenija varnosti ni zagotovila in med ljudmi se že pojavljajo ugibanja, ali bo tožil državo za mastno odškodnino. Dejstvo pa je tudi, da Šarec s svojim blebetanjem, ki mu ne verjame nihče vel, ne bo zaščitil državljanov Slovenije, zato je Civilna iniciativa proti migranstkemu centru v Beli krajini pripravila protest, ki bo danes, v soboto, 11.5.2019, ob 17h, na parkirišču pred gradom v Črnomlju in kjer bodo vladi sporočili, da je dovolj! Na letaku, ki vabi k protestu, lahko zasledimo, da se zavzemajo “za varovano mejo in za varnost občanov”, številna društva in posamezniki pa so napovedali svojo udeležbo. Pridite tudi vi!

Zadnje novice

Sorodne vsebine