23.4 C
Ljubljana
torek, 11 maja, 2021

Zdravo jedro NPU: Policijski sindikat Slovenije in njegovo politično delovanje

“Pošiljamo vam prepis magnetograma interpelacije ministra Hojsa. Zanimive so izjave ministra za notranje zadeve Aleša Hojsa, ki je jasno in resnično povedal, da se je prvič v zgodovini sindikalizma zgodilo da je na kongres, kjer se voli predsednika prišel predsednik kakšne stranke ali predsednik Vlade.In veste kaj je najbolj zanimivo? Minister Aleš Hojs je odkrito in resnično povedal (citirano iz magnetograma seje DZ): In povsem na koncu še nekaj, kajne, sindikat, ki me na veliko obtožuje, ne samo, da je »štrukljav«, tako kot sem rekel, pod narekovaji – veste, kdo je prišel na kongres tega sindikata? To se v zgodovini sindikalnega boja še ni zgodilo – mimogrede, naj ponovim, podpredsednik tega sindikata je kandidiral na listi SD – na kongres tega sindikata je prišel pa, veste kdo, gospa Tomić, in povedal, kdo naj bo predsednik – gospod Marjan Šarec. Si predstavljate? Predsednik Vlade pride na sindikalni kongres Policijskega sindikata Slovenije. Neverjetno. Neverjetno, ampak resnično.

 

Zanimivo, da Marjan Šarec na to “obtožbo” sploh ni repliciral in zanikal, da je naročil, kdo naj bo predsednik PSS! Sploh se ni oglasil in zanikal teh besed ministra! To je neizpodbitni dokaz da so besede Aleša Hojsa popolna resnica, kar v policiji in NPU že dolgo vemo. Rok Cvetko prodal PSS in vse policiste in kriminaliste stranki LMŠ. Kako lahko sindikat, če ne po navodilih LMŠ skliče tiskovno konferenco in izreče tako hude obtožbe o izsiljevanju in grožnjah ministra samo 2 dni (!!!!) pred interpelacijo. To so sedaj neizpodbitni dokazi o že odkritem političnem delovanju PSS pod taktirko Roka Cvetka, Gregorja Novaka in Mitje Gregorca.

Naše navedbe v celoti potrjujejo kar sami z Rokom Cvetkom in Marjanom Šarcem na čelu! To ni več sindikat, ampak odkrita izpostava LMŠ v policiji! Naj javnost izve kaj se dogaja, naj policisti in kriminalisti vidijo kako se Policijski sindikat Slovenije prodaja LMŠ in dela po njihovih navodilih! Naj se izčlanijo iz tega skorumpiranega in prodanega sindikata, naj vidijo za kake svinjarije se zapravlja njihov denar iz članarin!

Zdravo jedro NPU”

Zadnje novice

Sorodne vsebine