13.1 C
Ljubljana
četrtek, 28 septembra, 2023

Zaradi podpore protestom je počilo v SD! Poslanec Jani Prednik meni, da gre za neodgovorno početje!

Piše: Peter Truden (Nova24tv)

Neodgovorno” je poslanec SD Jani Prednik odgovoril vidni članici Socialnih demokratov in profesorici zdravstvene nege dr. Brigiti Skeli Savič, ki na socialnih omrežjih poziva k množičnemu petkovemu protestu. 

Petkov protest s parolo “za ljudi – za okolje – za svobodo” očitno le nima 100-odstotne podpore Socialnih demokratov. Kot kaže, v tej stranki še obstaja kanček zdrave pameti, ki jo zastopa poslanec Jani Prednik s Koroške. Ta se je namreč uprl izjemno škodljivemu pozivu po množičnem združevanju v času, ko so bolnice na meji zmogljivosti, Slovenija pa je po tedenskem povprečju okužb že na prvem mestu na svetu.

K slabemu glasu so zagotovo prispevali tudi Socialni demokrati z vztrajnim nasprotovanjem ukrepom, podporo protestom, k cepljenju in spoštovanju znanosti so redko pozvali. Protivladni boj in sla po oblasti sta jim bila vedno pomembnejša od javnega zdravja. Toda vsega je enkrat dovolj, tudi destruktivnosti SD v najtežjih časih za slovenski zdravstveni sistem in tiste, ki bodo njegovo pomoč še potrebovali – po njihovi zaslugi. Upajmo le, da se bodo v stranki Tanje Fajon dvignili še ostali, ki bodo ustavili te norosti ob najbolj nepravem času.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine