16.6 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

Zakaj se Slovenci ne smemo braniti?

Znana je napadalnost z noži in mačetami na premoženje in osebe s strani Alahovih sinov. Teh ni malo. Slovenec pa ne sme braniti sebe, niti družine, niti svojega premoženja. Nasvet najboljših ministrov Vlade RS je, da naj se domačini ob meji zaprejo v hiše. Kazen doleti Slovenca, ki se brani s solzilcem, ki je v prodaji pri nas. V Franciji prodajajo celo električne paralizatorje. Obiskal sem 36-krat islamske države in precej dobro poznam njihovo »hrabrost«. Ko jih je več, so agresivni do posameznika iz judovskega, krščanskega ali ateističnega (belskega) gnezda. Ko pa so v manjšini, stisnejo rep med noge. V Ustavi RS je napisano o lastnini. Ne smemo je pa braniti. Jaz bi nastavil po svojem vrtu in v hiši medvedje pasti. Tudi pištola na slepe naboje bi prišla prav.

 

Če bi se samo naši vojaki in policisti sprehajali s puškami z gumijastimi naboji ob meji s Hrvaško in streljali nad glavami migrantskih korenjakov, bi se to kmalu razvedelo in bi imeli večji mir. Namesto da jih vozijo v azilne domove, ki jih davkoplačevalci zalagamo s težkimi soldi, bi jih poslali nazaj na Hrvaško ali v tiste »neznane« države, ki jim »ne dajo« osebnih listin. Preden bi jih nagnali nazaj, pa bi jih prisilil, da za seboj pospravijo (tudi lahko okuženo) nesnago. Policisti in vojaki se morda še ne zavedajo, da so v osebnih stikih z velikim številom okuženih z boleznimi, ki smo jih v Evropi že zdavnaj odpravili kot na primer tuberkulozo. Še nisem slišal, da morajo najprej vsi migranti v karanteno. Če izbruhne gripa, so obiski v bolnišnicah (pravilno) prepovedani.

V karantenah naj jih »pedenajo« migrantoljubi in drugi mirovniki, ki so praviloma sami najbolj sovražni in napadalni do nas zavednih Slovencev. Zanimivo je, da če peljem čez mejo psa ali mačko, moram imeti vas potrdila, da sta bila cepljena… Na Korziki je največji živalski vrt z želvami. Ko jih dobijo z drugih celin, jih dajo najprej v karanteno. Migrantoljubi pozabljajo, da nismo ksenofobi. Še pomnite, da smo med balkansko vojno sprejeli brez besed okoli 70.000 tisoč beguncev iz Bosne in jim nekaj let pomagali. Prav tako mainstream novinarji ne pišejo o Poljakih, razen ko jih napadajo. Ker ne znajo poljsko, sporočam, da so Poljaki sprejeli na deset tisoče Ukrajincev, ki so zbežali zaradi agresije rusofilov in samih Rusov na Ukrajino. Namesto islama in vsiljevanja multikulti dogme, so sprejeli po prepričanju bližnje begunce, ki so za razliko od Alahovih sinov delovni in ne vsiljujeo svojih navad. Italijanski okupatorji so med 2. svetovno vojno dovolili slovenske vaške straže, ki so branili svoje imetje in življenja pred plenjenjem slovenskih oboroženih revolucionarjev. Domobranstvo je nastalo šele kasneje.

Danes v demokraciji ne smemo organizirati vaških straž, da ne bomo posiljevani, oropani in ogroženi na druge načine. Slovenski narod bo na ta način izumrl. Tudi zaradi štetja prebivalcev, kjer ni postavke narodnosti. Pa mi ni čisto vseeno kot Slovencu, če se bom pridružil izumrlim Skitom, Alanom, Obrom, Hunom, Langobardom, Gotom, Sumercem, Etruščanom, Venetom… A bo prišlo do tega po zaslugi nekih domačih »internacionalcev«, ki nimajo domoljubja in jim je narodna zavest tuja.

Aleš Guček, Ljubljana

Zadnje novice

Sorodne vsebine