18.1 C
Ljubljana
torek, 11 maja, 2021

Z osli nad volkove – iz komentarjev je razumeti, da so ljudje upravičeno jezni na zagovornike zveri

“Odkar 250 ovac na ekološki kmetiji Peteh čuva čreda istrskih oslov, težav z volkovi, medvedom in celo šakali, ki so jih imeli, prej ni več. Oslice so bile nekoč uspešne še bolj kot lovci, saj so volka, ki je uplenil precejšnje število ovac, pregnale pred njihovimi očmi in od takrat se v tiste konce ni več vrnil,” s temi besedami je spletna stran 24ur.com napovedala prispevek v oddaji Preverjeno.

 No, bolj kot sama oddaja, so poučni komentarji, ki so se nabrali pod napovedjo: “Pri nas Pivka, Juršče, Zagorje, so volkovi pokoncali tudi osle. Zato ne pametujte! verjetno je da nimajo volkov ne pa da bo osel prepodil trop!!

Med njimi pa je še več zanimivih – kot je na primer tale: “Predlagam, da osli prevzamejo parlamanet.” ali pa: “Je verjeti, da osli znajo odganjati volkove ipd. A so tudi osli iz (kakšnih) DZ tudi primerni, to pa še ne vemo?!”

Na tej POVEZAVI lahko preberete še več zanimivih komentarjev.     Seveda, če jih ne bodo hitro cenzurirali… 

Je pa v resnici grozno, kam smo prišli: namesto, da bi se problematika zveri v Sloveniji ustrezno in hitro rešila z zmanjšanjem njhovega števila, se ljudem takole vsiljujejo reštve, ki to niso in so, milo rečeno, zrele za v Butale…

Zadnje novice

Sorodne vsebine