2.2 C
Ljubljana
torek, 13 aprila, 2021

Vroče informacije iz Srbije! Ameriška FBI v Sloveniji preiskuje NLB v zvezi s pranjem iranskega denarja – sledi vodijo vse do Pahorjevega prijatelja Tadića!

Srbski Kurir, njihov slogan je, da so najbolj vpliven medij na Balkanu, je na naslovnico sredine izdaje napisal: “Tadićeva vlada vmešana v pranje denarja iz Irana?! FBI v Sloveniji preiskuje NLB”.
Slovenijo je v soboto presenetil skrivnostni pristanek letala ameriške administracije na Letališču Jožeta Pučnika. Ko se je polegel prvi šok in vznemirjenje ob ugibanju, ali je domovino obiskala prva dama ZDA Melania Trump, so pričele curljati neuradne informacije, da so v Sloveniji dejansko pristali agenti FBI, ki preiskujejo slovensko pranje denarja. Takoj smo krenili v akciji in pri slovenski policiji, ki jo vodi Tatjana Bobnar, najprej ob vprašanju “Ali lahko zanikate informacije, da slovenska policija sodeluje v preiskavi finančnih malverzacij, v katerih naj bi sodelovali tudi predstavniki srbskih oblasti,” naleteli na bizaren odgovor, citiramo: “Za več podatkov se prosimo obrnite na Veleposlaništvo ZDA v Ljubljani in/ali Fraport Slovenija.”
 
Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine