-1.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 6 februarja, 2023

Vljudno vabljeni na srečanje podpornikov delovanja Nove24TV in Demokracije!

V soboto, 24. septembra 2022, vas vabimo na srečanje in sproščeno druženje v podporo delovanju Nove24TV in Demokracije, na katerem vam bomo poleg pestrega zabavnega programa predstavili (tudi) delovanje novega Kluba podpornikov Nova24TV. Na srečanju, ki se bo pričelo ob 12. uri pri Tavčarjevem dvorcu na Visokem pri Poljanah, bo poskrbljeno tudi za hrano in pijačo.

Prihod na prizorišče je možen od 10. ure naprej.

Za izkazano podporo naših somišljenikov smo izredno hvaležni in si jo štejemo v čast, zato smo za vse naše podpornike skupaj s tednikom Demokracijo pripravili dogodek, na katerem se bomo lahko družili, si izmenjali mnenja, predloge, prav tako pa bomo predstavili delovanje našega novega kluba podpornikov.

Medijska hiša Nova24TV je bila ustanovljena z namenom razbitja medijskega monopola, ki smo mu bili priča v slovenskem prostoru. Od samega začetka delovanja smo vseskozi deležni izjemnega političnega pritiska. Nova oblast se nas je lotila še brutalnejše in skuša storiti vse, da bi nas utišala. Izrazi podpore naših gledalcev potrjujejo, da naša prizadevanja niso ostala neopažena in nam predstavljajo izjemen motiv (tudi) za nadaljnje delo.

Med naše cilje smo med drugim uvrstili ustanovitev kluba, v katerem se bomo lahko somišljeniki srečevali in si izmenjevali izkušnje ter ideje za lepšo prihodnost. Na srečanju, ki bo namenjeno predvsem sproščenemu skupnemu druženju, vam bomo med drugim predstavili tudi delovanje novega kluba podpornikov.

Srečanje se bo začelo ob 12. uri pri Tavčarjevem dvorcu na Visokem pri Poljanah.

Vstopnina za dogodek znaša 10 evrov, prost vstop in brezplačna malica pa je zagotovljena vsem, ki ste že donirali. Na dogodek bo možno priti brez predhodne prijave, je pa ta zaželjena. Udeležbo lahko potrdite na priloženem obrazcu TUKAJ, ki nam ga najkasneje do 16. 9. posredujete na naslov NTV24.si d.d., Štihova ulica 7, 1000 Ljubljana. Vstop na srečanje je prost tudi za vse člane Kluba podpornikov Nova24TV, ki se bodo včlanili do 16. 9. 2022 in svojo udeležbo potrdili na obrazcu TUKAJ.  Obrazec za soglasje za direktno bremenitev SEPA najdete TUKAJ.

Vljudno vabljeni!

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine