22.3 C
Ljubljana
četrtek, 11 avgusta, 2022

(VIDEO) Zakaj Putinove iztrebke na potovanjih v tujini stražijo oboroženi varnostniki?

Piše: Domen Mezeg (Nova24tv.si)

O ruskem diktatorju Vladimirju Putinu prihajajo na dan nove sočne, že kar bizarne podrobnosti. Na njegovih potovanjih v tujini naj bi bila njegova elitna oborožena straža zadolžena za shranjevanje in odnašanje njegovih fekalij nazaj v domovino. Tako naj bi preprečil tujim oblastem, da bi o njegovem zdravju izvedele kaj neprijetnega. 

Posebna straža ruskega liderja Vladimirja Putina ima posebej častno poslanstvo: pakirati mora njegove iztrebke, jih shranjevati v posebnih aktovkah, da bi jih zatem lahko odpeljala nazaj, po končanih obiskih v tujini. Gre za početje, ki se izvaja v strogi tajnosti. Ob tem morajo njegovi oboroženi stražarji preprečiti vsakršen smrad. Bizaren Putinov običaj sproža govorice glede njegove skrivnostne bolezni, poroča Mirror.

Zadeva je še toliko bolj komična in absurdna glede na dejstvo, da je ruski predsednik v javnosti tekom let ustvaril podobo “mačo” voditelja, ki se udeležuje lova ali jaha konja z razkritim, mišičastim oprsjem. Toda zadnje mesece je deloval precej krhek z zabuhlim obrazom, kar nekateri povezujejo z uporabo steroidov, za zdravljenje te skrivnostne bolezni. Pretekli mesec pa je bil na dan zmage v Moskvi za razliko od ostalih pokrit z odejo, da bi ga grela.

Zadnje odkritje v zvezi z njegovim blatom pa naj bi bilo povezano s strahom, da bi zahodni voditelji prišli do kakšnih neprijetnih informacij o njegovem zdravstvenem stanju. Sicer pa poročila o Putinovi čudaški navadi, povezani z njegovo veliko potrebo, niso nova. Tako naj bi ravnal pri svojem obisku Francije, maja leta 2017 in v Savdski Arabiji leta 2019.

Za pitje naj bi uporabljal le svojo famozno čutaro, da ga ne bi kdo zastrupil

Putin naj bi naokrog potoval tudi s prenosnim straniščem. To naj bi imel v navadi že vse od pričetka njegove vladavine. Prav tako skrbno pazi, da ga nihče ne bi zastrupil. Zadnja leta naj bi med drugim pil pijačo le še iz svoje famozne čutare. Če pa se slučajno zgodi, da pije iz kakšne druge skodelice, pa njegovi osebni stražarji poskrbijo, da te skodelice nihče ne odnese.

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine