10.8 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

(VIDEO) Voščilo SDS in njenega predsednika Janeza Janše: Smo sredi boja za ohranitev našega načina življenja, slovenske kulture in samobitnosti ter evropske civilizacije

Za razliko od vlade in nekaterih (predvsem levičarskih) slovenskih strank, SDS spoštuje slovensko tradicijo in krščanske korenine, zato se ne boji tudi v dobi sluzave politične korektnosti poimenovati božiča s pravim imenom. Takšna drža je zagotovilo, da SDS ne bo pokleknila pred levo-liberalnimi globalističnimi elitami, ki si na vse kriplje trudijo (in tega niti več ne skrivajo) uničiti evropsko in s tem tudi slovensko družbo in tradicijo.

Držo SDS je mogoče razbrati tudi iz besedila njihovega voščila za božič in ob dnevu samostojnosti in enotnosti. Zapisali so takole:

»Rojaki, mineva leto, v katerem smo bili soočeni tako z radostmi kot z zahtevnimi preizkušnjami. Nekateri so in še vedno vztrajajo, da moramo Slovenci zapustiti hišo, zgrajeno na skali naših vrednot, in zgraditi novo na pesku. Zato smo sredi boja za ohranitev našega načina življenja, slovenske kulture in samobitnosti ter evropske civilizacije, temelječe na desetih božjih zapovedih in razsvetljenstvu.

Praznični čas novega upanja, ki je pred nami, nas navdaja z novo močjo.

Želimo vam blagoslovljen božič, ponosno praznovanje dneva samostojnosti in enotnosti, ter miru, poguma in dobre volje v letu 2019.«

Video-voščilo Janeza Janše si lahko ogledate TUKAJ.

Predsednik SDS Janez Janša s soprogo Urško in otrokoma na video-voščilu. (Slika: PrintScreen/Facebook)

Zadnje novice

Sorodne vsebine