13.6 C
Ljubljana
nedelja, 1 oktobra, 2023

(VIDEO) Spoznajte 19-letno svobodoljubno Naomi Seibt, ki pravi, da je Greta Thunberg »indoktrinirana lutka«, o Merklovi pa, da državo vodi v totalitarizem

Ima nežen in iskren pogled. Svetlolasa 19-letnica ni samo čedno, ampak tudi izredno inteligentno dekle. Ko mlada Nemka spregovori, govori umirjeno. Zase pravi, da je realistka, po njeno nemška kanclerka Angela Merkel vodi državi v totalitarizem, o Greti Thunberg pa pravi, da je »indoktrinirana lutka nasprotne strani in instrument v rokah drugih«. To je Naomi Seibt, ki normalnim ljudem vzbuja upanje, da vendarle še obstajajo mladi, ki mislijo s svojo glavo.

»Znanost temelji na intelektualni ponižnosti,« pravi Seibtova, ki je prepričana, da je histeričen strah pred globalnim segrevanjem umetno ustvarjen. Greta se ji smili, ker je prestrašene, saj strah vodi njene misli. Ne mara oznake, da je anti-Greta, je samo mlado dekle, ki ima rada svobodo govora, svobodo misli in znanost. In to je tisto, kar promovira.

Zaradi te svobodoljubnosti jo okoljski aktivisti (beri: ekoteroristi) ne marajo, za njih je »zanikovalka podnebnih sprememb«. Sama ima rajši znanost, po njeno pa posplošeno govorjenje o podnebju ni znanost, saj včasih človek dobi občutek, da je znanost nekaj, o čemer se glasuje.

Za razliko od Grete, ki jo mediji in globalistične elite, ki na račun podnebja kujejo dobičke, ljubijo, Seibtovi mainstream mediji pripenjajo različne oznake: od tega, da je antisemitka, do tega, da so njena stališča škodljiva. Tudi zato si je na profilni fotografiji na družbenem omrežju Twitter prelepila usta. Ker jo želijo utišati.

Povezana slika

Naomi in Greta. Razlika je očitna. (Slika:vlaamsemedia trendolizer)

»Ljudem svetujem, da ostanejo odprtih nazorov in odprti do znanstvenih dognanj, četudi menijo, da so povsem nesmiselna, da so tisti na nasprotni strani teoretiki zarot, da zanikajo podnebne spremembe in da želijo uničiti planet,« pravi Naomi Seibt.

Nedavno je mlado Nemko na svojem forumu gostil Inštitut Heartland. Povedala je, da je bila zaradi poročanja MSM medijev in učiteljev v šolah, ki so otroke strašili pred podnebnimi spremembami, tudi sama že precej indoktrinirana. Sčasoma je zato, ker ji odrasli niso znani odgovoriti na preprosta vprašanja ali pa so zanikali odkritja znanosti, postala skeptik. Začelo se je med nemško migracijsko krizo leta 2015.

»Ko začnete raziskovati te politične teme, (…) vidite, da so stvari ušle izpod nadzora. Začneš razumeti, da so številne teme, kot so denimo feminizem, spol, socializem, postmodernizem in seveda podnebna histerija, med seboj nekako povezane in vodijo v totalitarizem,« je povedala.

Ko poslušaš to mlado dekle, opaziš, da ima povsem drugačna stališča od večine, je povedal urednik spletnih novic na Inštitutu Heartland Sterling Burnett. Po njegovo je Greta v šoli slišala, da se bliža konec sveta. »To je naša krivda in zdaj jo uporabljajo za naslovnice revij,« je dejal Burnett in dodal: »Če želite boljšo oceno razmer pri podnebni znanosti in podnebni politiki, poslušajte Naomi Seibt.«

Hvala Bogu, še so normalni mladi!

Video si lahko ogledate TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine