18.5 C
Ljubljana
petek, 24 marca, 2023

(VIDEO) Španski mediji poročajo o škandalu: Zabava slovenskih košarkarjev (domnevno v olimpijski vasi) brez maske in z alkoholom

Piše: P.T.

Če drži pisanje španskih medijev (podkrepljeno s videoposnetkom), potem to slovenski košarkarski reprezentanci res ni v čast. Slovenski reprezentanti naj bi se zabavali brez mask in z alkoholom.

Španska igralka košarke Cristina Ouviña, ki je bila očitno, kot pišejo mediji, na »balkanski zabavi«, je na Instagramu objavila posnetke in jih nato kmalu izbrisala. A ne dovolj hitro.

Cristina Ouviña. (Foto: Facebook)

Španski dnevnik 20minutos piše, da je bila Cristina v sobi, kjer so bili slovenski igralci. Bili so brez mask, igrali so poker, pili (sodeč po posnetku) vodko in bo besedah Španke kadili šišo.

Po poročanju nekaterih medijev naj bi bil na zabavi tudi Španec Juancho Hernangómez iz Minnesote Timberwolves, ki od svoje ekipe ni dobil dovoljenja za igranje na olimpijskih igrah.

Gre za svojevrsten škandal, ker športniki zaradi pandemije živijo v »mehurčku«, prebivalcem olimpijske vasi v Tokiu pa so prepovedane zabave in druženje brez strogih varnostnih ukrepov.

Seveda je tudi možno, da gre za umazano taktiko, da Španci oblatijo slovensko ekipo, ki je njihov tekmec na olimpijskih igrah. Kdaj je bi video posnet, ni natančno znano. Zanimivo je, da je bil objavljen na dan, ko je mesto Tokio poročalo o 2.848 novih okuženih s kitajskim virusom.

Poudariti je treba, da sta v olimpijski vasi dovoljena tako alkohol kot tobak, je pa prepovedano druženje med športniki različnih držav.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine