3.5 C
Ljubljana
četrtek, 1 decembra, 2022

(VIDEO) Škandalozno: Dolgi prsti poslanca vladajoče LMŠ – v trgovini kradel in se s svojim dejanjem celo hvalil!

Poslanec Liste Marjana Šarca in predsednik odbora za zadeve EU Darij Krajčič je včeraj odšel iz parlamenta in v bližnji trgovini kradel, kar je tudi javno priznal. Poleg tega je to edini poslanec, ki si je dal na novo preurediti poslansko pisarno.

 

Na dogajanje nas je opozorila zgrožena gledalka, ki je spremljala sejo parlamentarnega odbora za kmetijstvo, kjer se je Krajčič s tatvino pohvalil. Bralka, ki nas je opozorila na poslančevo dejanje, je ogorčena.

Zapisala je: “Sicer so se ostali poslanci odzvali zelo benevolentno, z nasmihanji in kako lepo, iskreno je to povedal. Lahko da sem samo jaz tako stroga, ampak poslanec ne more kar priznati kraje in potem se, meni nič, tebi nič, nič ne zgodi. Če nekdo v trgovini ukrade dve pašteti (karikiram) in ga dobijo, ga popišejo od nog do glave. Najmanj, kar bi pričakovali v tem primeru, je to, da se postopek sproži tudi proti poslancu. Pa ne glede, a je pri ‘kraji’ delal družbeni eksperiment, kot ga skuša opisati. Kraja je kraja, četudi za en evro in pol, kolikor je mogoče stal njegov sendvič.”

Krajčič je edini poslanec, ki si na stroške davkoplačevalcev prenavlja pisarno
Poleg tega pa smo bili v zvezi s poslancem Krajčičem obveščeni, da si ta prenavlja poslansko pisarno v državnem zboru. Gre za nenavadno odločitev, saj si po doslej zbranih podatkih pisarne v zadnjih nekaj mandatih ni na novo urejal nobeden od poslancev državnega zbora. Iz državnega zbora nam na vprašanja o ceni in razlogih prenove do danes še niso dogovorili, čeprav smo jim vprašanja poslali že prejšnji teden, zakonski rok pa je potekel včeraj.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine