17 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

(VIDEO) Pretepi migrantov, domačini snemajo, spopade prenašajo v živo in jih komentirajo kot nogometno tekmo

Včeraj je na vzpetini pri Veliki Kladuši prišlo do pretepa med ilegalnimi migranti iz Alžirije in Pakistana. Domačin, ki je snemal, je spopad komentiral kot nogometno tekmo.

Tako je komentiral (povezava do videa je spodaj):

»Danes je planinski spopad Afganistana proti Alžiriji. Pravkar je okoli 50 Pakistancev obkolilo nekaj migrantov iz Alžirije. Boj je silovit, poteka v Veliki Kladuši, na hribu v bližini njihovega centra, kjer se nahajajo. Pa sami potegnite črto, ali lahko v tuji državi delajo, kar želijo in dokler želijo. To je vsakdan v Veliki Kladuši.

Poglejte, gredo prek vzpetine, diverzantski vod prodira, stiska obroč. Čez nekoliko dni bodo obkolili Veliko Kladušo. Orožje mora kmalu priti, ne bodo se borili goloroki proti prebivalcev Bihaća in Velike Kladuše.

No, poglejte zdaj. Prihajajo novi Alžirci in Maročani, Pakistanci stiskajo obroč. Nekoliko jih beži proti gozdu. To je neverjetno, neverjetno. Bo mrtvi, ampak to za njih ni pomembno, pomembno je, da se borijo. Zdaj prihajajo še z druge strani. No, zdaj so vsi v gozdu. Kaj se bo zgodilo, bomo videli čez nekaj trenutkov.«

Video si lahko ogledate TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine