11.2 C
Ljubljana
četrtek, 29 septembra, 2022

[Video] Poglejte si to prevaro snemanja “utapljajočih” se migrantov!

Na družabnih omrežjih se pojavlja vse več razkrinkanih posnetkov, ki jih mediji izrabljajo za propagando v podporo migracijam. V morju utapljajoče se družine migrantov so tako še en “fake news” za potrebe levičarske multikulturizacije družbe.

 

Umirajoči otroci v ruševinah, trpljenje migrantov na njihovi poti do Evrope – to se je do sedaj že večkrat izkazalo za kuliso, s katero želijo vplivati na čustva gledalcev medijev, da bi lažje sprejeli vstop stotisočev ljudi tuje kulture. Sčasoma se je izkazalo, da gre v resnici za ustvarjanje lažnih novic.

Tokrat so v Grčiji s pametnim telefonom posneli, kako je videti utapljanje v burke zakritih žensk. Te so se na plaži preprosto sprehodile do morja, kjer so v hollywoodskem slogu igrale utapljajoče se žrtve, ki bi jih nato pripisali nestrpnim desničarjem oziroma vsem, ki zaradi povsem razumnih razlogov nasprotujejo sprejemu ilegalnih migrantov.

Na srečo smo v dobi pametnih telefonov, ko se produciranje lažnih novic zlahka razkrinka, kot v primeru iz Grčije. Tisti, ki so bili priča tovrstni manipulaciji, so se iz snemalcev norčevali, da bodo objavo zagotovo prikazali v osrednjih medijih.

Primer takšnega utapljanja si lahko ogledate TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine